Konkrét Bélyegek Kék Beton Szerkezetű Szőnyeg Lap Minta Nyomás Penész Kivágó Szerszám Éle Trimmer a Feltöltési Beton (11.81x11.81in)

Konkrét Bélyegek Kék Beton Szerkezetű Szőnyeg Lap Minta Nyomás Penész Kivágó Szerszám Éle Trimmer a Feltöltési Beton (11.81x11.81in)

HUF 0.67
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

✔【A termék műszaki】Két méret : 30cm/1143 a; Súly : 1kg/2.A Blue megjelenését. ✔【Magas Minőségű】A konkrét textúra bélyeg készült kiváló minőségű PU anyagból.Erős tartás, illetve a jó illeszkedést.Nem varratok használható sokáig.Nem összeszerelés szükséges, akkor tudja használni, közvetlenül azután, hogy megkapja. ✔【Jó Hatással】Ez a konkrét bélyegzés eszköz egyenlőtlenül mintás, illetve ki lehet nyomtatni a beton padló, jó egy-ti-sl-ip-hatás.A széle alakú toll, így nincs szükség a pontos elhelyezés, valamint van egy edge-trimmer, a csomagot.Lehet, trim szélek, sarkok, a beton, hogy ez több gyönyörű. ✔【Alkalmazási terület】Ez a penész könnyen kezelhető, de van egy nagy felülete nyomtatás beton, cement, így a beton padlón vagy a falon egy egységes alakú minta.Könnyű súly, kompakt, könnyen szállítható azzal, hogy a napi munka. ✔【Meleg Tippek】Zsaluzat létesítmény, burkolás, lüktet, injektálás, illetve kiegyenlítése szerint kell kitölteni az építési eljárások megállapításáról szóló, konkrét.Az áruházban található CA NJ, így tudjuk szállítani az árut rövid idő alatt.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. ✔【A termék műszaki】Két méret : 30cm/11.43 a; Súly : 1kg/2.A Blue megjelenését. ✔【Magas Minőségű】A konkrét textúra bélyeg készült kiváló minőségű PU anyagból.Erős tartás, illetve a jó illeszkedést.Nem varratok használható sokáig.Nem összeszerelés szükséges, akkor tudja használni, közvetlenül azután, hogy megkapja. ✔【Jó Hatással】Ez a konkrét bélyegzés eszköz egyenlőtlenül mintás, illetve ki lehet nyomtatni a beton padló, jó egy-ti-sl-ip-hatás.A széle alakú toll, így nincs szükség a pontos elhelyezés, valamint van egy edge-trimmer, a csomagot.Lehet, trim szélek, sarkok, a beton, hogy ez több gyönyörű. ✔【Alkalmazási terület】Ez a penész könnyen kezelhető, de van egy nagy felülete nyomtatás beton, cement, így a beton padlón vagy a falon egy egységes alakú minta.Könnyű súly, kompakt, könnyen szállítható azzal, hogy a napi munka. ✔【Meleg Tippek】Zsaluzat létesítmény, burkolás, lüktet, injektálás, illetve kiegyenlítése szerint kell kitölteni az építési eljárások megállapításáról szóló, konkrét.

További részletek

A vevők választása