Üveg Emelő-tapadókoronggal, nagy teljesítményű, Állítható Vákuum Szívó Kupa, Kvarc Kő Pulton Telepítési Eszköz, Alumínium Vákuum

Üveg Emelő-tapadókoronggal, nagy teljesítményű, Állítható Vákuum Szívó Kupa, Kvarc Kő Pulton Telepítési Eszköz, Alumínium Vákuum

HUF 3329.10
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

A szerepe ennek a varrás csatlakozott tapadókorong, hogy lapos a sima varrás felületEttől szerelése könnyebb, gyárt, tiszta, chipless egyenes élei tökéletesen.Ez egy must-volna eszköz a professzionális követ, s kvarc kő pult tetején szerelők.Tartós, szagtalan, gumi, ABS kezeli egy erős tartás, ergonomikus kialakítás, valamint a hosszú élettartam.Könnyű használni, húzza meg a bilincs a két kezeli, hogy hozzon létre egy erős szívó, gyors alkalmazás, majd engedje el az idő, hogy javítja a munka hatékonyságát.Nagy húzás power, kézi vákuumos emelő, gyorsan mellékletet sík, ívelt, tiszta, sima, nem porózus felület, a maximális vízszintes szívó 110kg/242.A szerepe ennek a varrás csatlakozott tapadókorong, hogy lapos a sima varrás felület.Ettől szerelése könnyebb, gyárt, tiszta, chipless egyenes élei tökéletesen.Ez egy must-volna eszköz a professzionális követ, s kvarc kő pult tetején szerelők.Tartós, szagtalan, gumi, ABS kezeli egy erős tartás, ergonomikus kialakítás, valamint a hosszú élettartam.Könnyű használni, húzza meg a bilincs a két kezeli, hogy hozzon létre egy erős szívó, gyors alkalmazás, majd engedje el az idő, hogy javítja a munka hatékonyságát.Nagy húzás power, kézi vákuumos emelő, gyorsan mellékletet sík, ívelt, tiszta, sima, nem porózus felület, a maximális vízszintes szívó 110kg/242.Szolgáltatás : 1. A szerepe ennek a varrás csatlakozott tapadókorong, hogy lapos a sima varrás felület.Ettől szerelése könnyebb, gyárt, tiszta, chipless egyenes élei tökéletesen. Ez egy must-volna eszköz a professzionális követ, s kvarc kő pult tetején szerelők. Tartós, szagtalan, gumi, ABS kezeli egy erős tartás, ergonomikus kialakítás, valamint a hosszú élettartam. Könnyű használni, húzza meg a bilincs a két kezeli, hogy hozzon létre egy erős szívó, gyors alkalmazás, majd engedje el az idő, hogy javítja a munka hatékonyságát. Nagy húzás power, kézi vákuumos emelő, gyorsan mellékletet sík, ívelt, tiszta, sima, nem porózus felület, a maximális vízszintes szívó 110kg/242.Tulajdonságok : Állapot : Új Elem Típus : Varrás Csatlakozott tapadókorong Anyaga : ABS + Gumi + Alumínium Maximális Vízszintes Szívó : 110kg/242.

További részletek

Condition:
Brand New
Item Type:
Seam Joining Suction Cup
Material:
ABS + Rubber + Aluminum Alloy
Maximum Horizontal Suction:
110kg/242.5lb
Total Length:
Approx. 43cm / 16.9in
Suction Cup Diameter:
Approx. 15cm / 5.9in
Height:
Approx. 13cm / 5.1in
Weight:
Approx. 2073g / 73.1oz
Package List:
1 x Seam Joining Suction Cup:
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly,and make sure you will not mind before ordering.:

A vevők választása