Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Ötlet-Kézműves Arany Fagyöngy Design Vezetékes Szalag a Karácsonyi Kézműves Ajándék DIY Dekoráció, 4 W X 10Yards H. (Arany)

Ötlet-Kézműves Arany Fagyöngy Design Vezetékes Szalag a Karácsonyi Kézműves Ajándék DIY Dekoráció, 4 W X 10Yards H. (Arany)

HUF 3492.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

1, Intézkedések : 4 inch szalag, huzal 10 méter 2, Magas Minőségű : A menüszalag a kézműves készült kiváló minőségű nylon, illetve poliészter, amely puha, tartós. 3, Könnyű Kézműves Projests : a vezeték szélén a szalagot,a csomagolás az ajándékot, hogy hozzon létre egy szép íjak, hogy lesz tartsa a formáját, az egész szezon alatt. 4, Széles körű Használat : Ez tökéletes lehet alkalmazni, a sok különböző célra ajándék csomagolás, virág csokrok, Karácsonyi dekorációk, Karácsonyi koszorú. 5, Hozzáteszi, egy kis Otthonos-ness : Add ünnepi érintse meg az otthonodban illetve kint a ház.Ez a színes, dekoratív Karácsonyi Szalag biztos, mutasd meg a barátaim, a családom, a Nagy, Házavató, Karácsony Szelleme. 1, Intézkedések : 4 inch szalag, huzal 10 méter. 2, Magas Minőségű : A menüszalag a kézműves készült kiváló minőségű nylon, illetve poliészter, amely puha, tartós. 3, Könnyű Kézműves Projests : a vezeték szélén a szalagot,a csomagolás az ajándékot, hogy hozzon létre egy szép íjak, hogy lesz tartsa a formáját, az egész szezon alatt. 4, Széles körű Használat : Ez tökéletes lehet alkalmazni, a sok különböző célra ajándék csomagolás, virág csokrok, Karácsonyi dekorációk, Karácsonyi koszorú. 5, Hozzáteszi, egy kis Otthonos-ness : Add ünnepi érintse meg az otthonodban illetve kint a ház.Ez a színes, dekoratív Karácsonyi Szalag biztos, mutasd meg a barátaim, a családom, a Nagy, Házavató, Karácsony Szelleme.Gyönyörűen kreatív tervezésű, különleges, egyedi kialakított részletekre, ez a szalag tényleg segít fokozza, hogy nem csak azokat a külön ajándék, hogy a család, a barátok, a szomszédok, ismerősök, de az is növelheti, hogy bármilyen ravaszkodó projekt vagy lakberendezés tartozék.Ötlet-Kézműves is büszke arra, hogy folyamatosan készítsen új, innovatív, minőségi termékek, amelyek nap mint nap elérhető áron, közvetlenül a gyártótól, hogy a haza.

További részletek

A vevők választása