West Coast Paracord – Fényvisszaverő 95 Paracord – 1.75 mm-es Kötél, Szabadtéri Tevékenységek, Kemping – Látható Éjszaka (100 Láb)

West Coast Paracord – Fényvisszaverő 95 Paracord – 1.75 mm-es Kötél, Szabadtéri Tevékenységek, Kemping – Látható Éjszaka (100 Láb)

HUF 1574.10
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

✔ PRÉMIUM MINŐSÉG : A 95 paracord a leggyakrabban használt, megbízható, kemény, tartós kábel ajánlottIts Fading Ellenállás teszi, ideális a szabadtéri beállítások. ✔ FÉNYVISSZAVERŐ : A fényvisszaverő nyomait ezt a kötelet nyújt sűrűbben projektek használt éjszaka, vagy sötét beállítások. ✔ MÉRETEK : Az ejtőernyős kábel 1.75 mm-es átmérőjű.A kötelet maga 100 méter hosszú. ✔ TARTÓS : Ez a Típus a III. paracord egy szakítószilárdság 95 kiló, így jó minden, ravaszkodó, javítása, valamint egyéb, a projekt szüksége van. ✔ KÉSZÜLT AZ USA-BAN : Ez a fényvisszaverő paracord készült az USA-ban. ✔ PRÉMIUM MINŐSÉG : A 95 paracord a leggyakrabban használt, megbízható, kemény, tartós kábel ajánlott.Its Fading Ellenállás teszi, ideális a szabadtéri beállítások. ✔ FÉNYVISSZAVERŐ : A fényvisszaverő nyomait ezt a kötelet nyújt sűrűbben projektek használt éjszaka, vagy sötét beállítások. ✔ MÉRETEK : Az ejtőernyős kábel 1.75 mm-es átmérőjű.A kötelet maga 100 méter hosszú. ✔ TARTÓS : Ez a Típus a III. paracord egy szakítószilárdság 95 kiló, így jó minden, ravaszkodó, javítása, valamint egyéb, a projekt szüksége van. ✔ KÉSZÜLT AZ USA-BAN : Ez a fényvisszaverő paracord készült az USA-ban.Amikor meggyújtott egy zseblámpa, lámpást, fáklyát, vagy akár a holdfény, ez a fényvisszaverő felszerelés rendkívül látható.Ettől működik, kalandos a sötétben a szél.Sokkal könnyebb látni a kötelet a sötétben ezzel a 95 paracord tükröződik design.Nincs több megbotlik a kábel, vagy elfelejti, hová tette!.Függetlenül attól, hogy az ösvényen, kemping, vagy beállítása menedék, ez 100 méter fényvisszaverő paracord akkor biztos, hogy fényesebben, a sötét beállítások.Ideális minden ravaszkodó, javítása, valamint egyéb, a projekt szüksége van.Ereje, s tartósság teszi, hogy egy megbízható termék alatt minden használat.Függetlenül attól, hogy az ösvényen, kemping, vagy beállítása menedék, ez 100 méter fényvisszaverő paracord akkor biztos, hogy fényesebben, a sötét beállítások.Ideális minden ravaszkodó, javítása, valamint egyéb, a projekt szüksége van.Ereje, s tartósság teszi, hogy egy megbízható termék alatt minden használat.

További részletek

A vevők választása