Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Dantacy 50 Születésnapi Ajándékok Nőknek, Férfiaknak,1973 50 Éves Egyedi Ötletek, Ajándék, Kalapok, hogy a Szülők Fordult 50.

Dantacy 50 Születésnapi Ajándékok Nőknek, Férfiaknak,1973 50 Éves Egyedi Ötletek, Ajándék, Kalapok, hogy a Szülők Fordult 50.

HUF 1.67
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

100% PamutCsak A Kézi Mosogatás. 50 SZÜLETÉSNAPI AJÁNDÉKOK : Ez az 50-es szülinapi kalapok felnőttek számára tervezték, a kedves emberek, akik fordul 50,illetve, hogy a Bday jelen különös. JUBILEUMI AJÁNDÉKOK : Ez mulatságos kalapot is lehet egy évfordulós ajándék,ez az ideális 50 évfordulós ajándékokat pár.Lehet, vidd el őt, őt, szülők, barátok.MAGAS MINŐSÉGŰ DESIGN : Hímzett design ,prémium minőségű pamut, könnyű, Állítható klasszikus roham,egy méret illik leginkább,jól szellőző, tartós.Puha tapintású hozza mindkét luxus kényelem a nap.RONTJA A SZERETETT : a Tökéletes ajándékot feleség, férj, anya, apa, testvér, barátok.A kép, hogy milyen boldog, s meglepődött, mikor látják, hogy a minta mutatja, hogy az idősebb, illetve az év a születéskor, vagy más fontos esemény.IDEÁLIS AJÁNDÉK Születésnap, Évforduló, Apák napja, Anyák napja, a Hálaadás napja, Valentin-nap, Karácsony.Jó választás a rendszeres napi használata szabadtéri tevékenységek, különösen, mint a bokor séta, kempingezni, horgászni, futás, menjen világgá utazási, kerékpározás, hétvégi kiruccanás, a munka, a szabadtéri zenei fesztiválok, sportesemények.Méret : egy méret, a legtöbb Anyaga : Prémium pamut Ideális Ajándékot, Születésnap vagy Évforduló.

További részletek

A vevők választása