Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
DIBAKO Fal Vetítés Képernyőn Húzza Le kivetítőn HD Hordozható Projektor Függöny 16:9-es Filmet Képernyő 4K Ránc Mentes Képernyő

DIBAKO Fal Vetítés Képernyőn Húzza Le kivetítőn HD Hordozható Projektor Függöny 16:9-es Filmet Képernyő 4K Ránc Mentes Képernyő

HUF 8665.20
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

⭐Kiváló vetítés : format arány 4 : 3/16 : 9, széles betekintési szög 178° - os, magas felbontású kép, így elkerülve a fény tükröződés pedig tökéletesen reprodukálja a képNem számít, hol vagy, látom, a képeken egyértelműen. ⭐Prémium anyagok : A fehér kivetítőn készült kiváló minőségű üvegszálas, hogy a lehető legjobb kijelző felület is van egy fekete szegéllyel, hogy javítsa kép kép igazítás. ⭐Diffúz : 178° - os, nagylátószögű élmény, fény a kivetítőn nem adja meg a szemem közvetlenül, csökkenti a szem kárt, ha a rajzfilmet. ⭐Könnyen telepíthető : a horog szabadon mozoghat, a felső horog lehet beállítani, jobbra-balra, a horgok a különböző távolságok szabadon lehet kiegyenlített, a telepítés egyszerű, a módszer lehet telepíteni a kötelet, gumi horog, köröm. ⭐Alkalmazása : Ideális házimozi, iskola, hivatal, esküvő, egyházi, oktatási, konferencia terem bemutatása, nyilvános kiállítás, kerti film; Azt is fel lehet használni a PPt prezentációk, illetve egyéb jelenik meg. ⭐Kiváló vetítés : format arány 4 : 3/16 : 9, széles betekintési szög 178° - os, magas felbontású kép, így elkerülve a fény tükröződés pedig tökéletesen reprodukálja a kép.Nem számít, hol vagy, látom, a képeken egyértelműen. ⭐Prémium anyagok : A fehér kivetítőn készült kiváló minőségű üvegszálas, hogy a lehető legjobb kijelző felület is van egy fekete szegéllyel, hogy javítsa kép kép igazítás. ⭐Diffúz : 178° - os, nagylátószögű élmény, fény a kivetítőn nem adja meg a szemem közvetlenül, csökkenti a szem kárt, ha a rajzfilmet. ⭐Könnyen telepíthető : a horog szabadon mozoghat, a felső horog lehet beállítani, jobbra-balra, a horgok a különböző távolságok szabadon lehet kiegyenlített, a telepítés egyszerű, a módszer lehet telepíteni a kötelet, gumi horog, köröm. ⭐Alkalmazása : Ideális házimozi, iskola, hivatal, esküvő, egyházi, oktatási, konferencia terem bemutatása, nyilvános kiállítás, kerti film; Azt is fel lehet használni a PPt prezentációk, illetve egyéb jelenik meg.A nagy felbontású kép a kivetített kép, természetes, élénk, tiszta, éles a kép, a tiszta, a látószög széles.Biztosítja a képernyő betekintési szög, kontraszt, szín teljesítmény, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élvezze a nagyszerű vizuális hatások.

További részletek

Material:
fiberglass
Color:
White
Size:
60 inches
Aspect ratio:
4
Package quantity:
1 piece
Tips:
1. Color difference problem:
the goods are all physical photos, but due to shooting angle, light, display parameters and other factors, the physical color may be different from the photo, and the actual product shall prevail.
2. Manual measurement, with an error of 1-2cm, is a normal phenomenon.:
3. If you have any questions about this product, please contact us in time, we will provide you with the best service. :

A vevők választása