VELLEMAN VR-Felszerelés 3D-s Virtuális Valóság Szemüveg-VIEWER KIT for Smartphone - MAX. Test Mérete 7,5 x ca. 15 cm - 2.95 x ca.

VELLEMAN VR-Felszerelés 3D-s Virtuális Valóság Szemüveg-VIEWER KIT for Smartphone - MAX. Test Mérete 7,5 x ca. 15 cm - 2.95 x ca.

HUF 6111.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

építsd meg a VR néző : a virtuális valóság a smartphonefej heveder a stabil képet.további tájékoztatásért, illetve Android alkalmazás letöltése a GOOGLE.A virtuális valóság az i OS vagy Android okostelefon!Azt akarjuk, hogy mindenki élmény, a virtuális valóság egy egyszerű, szórakoztató, de olcsó megoldás.Ez a cél ennek a Karton projekt.A virtuális valóság tett izgalmas fejlődést az elmúlt néhány évben.Azonban a fejlődő VR még mindig szükség drága, speciális hardver.Gondolkodtam, hogyan, hogy a VR elérhető, hogy több ember, egy csoport VR rajongók a Google kísérletezett okostelefon segítségével meghajtó VR tapasztalatok.Az eredmény az, Karton, nincs sallang, kamra, hogy átalakítja a smartphone egy alapvető VR headset, valamint a kísérő nyílt szoftver toolkit, ami az írás VR szoftver olyan egyszerű, mint épület, egy web vagy mobil app.By így ez az egyszerű, olcsó kísérletezni VR, reméljük, hogy ösztönözze a fejlesztőket, hogy létrejöjjön a következő generációs magával ragadó digitális tapasztalatok is, de legyen mindenki számára elérhető.tartalom : a Google Karton lencsék : Durovis Open Dive Lencse Kit mágnesek : egy neodímium gyűrű mágnes egy kerámia lemez mágnes hozzávetőleges méretek : Ø 19 mm-es (0.75"), vastagsága 3 mm (0.12") fej heveder telefon kompatibilitás : ◦Android : speciális Karton alkalmazás kompatibilis az Android 4.1 (Jelly Bean) vagy magasabb i OS : Google Karton működik, i Phone, feltéve, hogy a megfelelő sztereoszkopikus app max.

További részletek

A vevők választása