Kültéri TV-Fedezze 46-49 Inch, Vízhatlan, Vízálló, Porálló Kívül a TV-Fedezze Távoli Zsebében, Televízió Protector Illik 45W x

Kültéri TV-Fedezze 46-49 Inch, Vízhatlan, Vízálló, Porálló Kívül a TV-Fedezze Távoli Zsebében, Televízió Protector Illik 45W x

HUF 1664.10
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

-【Kompatibilitási】- Ez a kültéri TV cover kompatibilis magassága 26"-28" TV, alkalmas szélesség 43"-45" TV-t, az vízmélység 1"-5" TVKérjük, ne felejtse el, hogy az intézkedés a TV vásárlás előtt ez a TV-készülék burkolatát, hogy határozza meg a megfelelő tv-borító mérete.Ez kompatibilis a dupla fali tartók, egyetlen fali tartók, illetve dönthető TV-tartók. -【Távoli Zseb & Tároló Táska】- A távirányító zseb megkönnyíti a tárolást a távirányító.A zsebében vízálló is, valamint van egy vízálló kupakot, így nem kell aggódnia, hogy a távirányító vizet.A szabadtéri TV-fedezze lehet törölni egy nedves ruhával, vagy le kell öblíteni vízzel.Tisztítás után össze, majd tedd egy tároló táska a könnyű tárolás, valamint a könyv szerinti, anélkül, hogy túl sok helyet. -【Magas Minőségű Anyag】- Ez a 49 cm-es TV, kültéri burkolat készült, nagy teherbírású oxford a vissza bevonva PVC.Tartós varrott anyag teszi ezen kívül a TV-fedezze hosszú ideig használja, valamint védi a külső televíziós, így maximalizálja az élettartama a TV-ben. -【Időjárásálló & Vízálló & Por】- Kültéri TV-fedezze 40 hüvelyk vízálló védi a külső TV a durva elemek, legyen az szél, eső, hó, por, stb.Biztosítani 360 fokos védelem. -【Könnyen Telepíthető】- rádobjuk a lapos TV pecsét házak alján, majd vissza.Egyszerű, gyors telepítés, kezelhető, könnyen egyedül szóváltás nélkül. -【Kompatibilitási】- Ez a kültéri TV cover kompatibilis magassága 26"-28" TV, alkalmas szélesség 43"-45" TV-t, az vízmélység 1"-5" TV.Kérjük, ne felejtse el, hogy az intézkedés a TV vásárlás előtt ez a TV-készülék burkolatát, hogy határozza meg a megfelelő tv-borító mérete.Ez kompatibilis a dupla fali tartók, egyetlen fali tartók, illetve dönthető TV-tartók. -【Távoli Zseb & Tároló Táska】- A távirányító zseb megkönnyíti a tárolást a távirányító.A zsebében vízálló is, valamint van egy vízálló kupakot, így nem kell aggódnia, hogy a távirányító vizet.A szabadtéri TV-fedezze lehet törölni egy nedves ruhával, vagy le kell öblíteni vízzel.Tisztítás után össze, majd tedd egy tároló táska a könnyű tárolás, valamint a könyv szerinti, anélkül, hogy túl sok helyet. -【Magas Minőségű Anyag】- Ez a 49 cm-es TV, kültéri burkolat készült, nagy teherbírású oxford a vissza bevonva PVC.

További részletek

Product Dimension:
46.5W x 29H x 5D inches.
Material:
Oxford weatherproof material.
Fit:
Fits for double wall mounts, single wall mounts, and tilting TV mounts.
Features:
1. Easy to Setup:
Fits for most mounts and stands. Easy to install and remove even your TV is with different TV mounts or stands, inside or outdoor.
2. Durable weatherproof and waterproof material, no need to worry about rain or sunlight. Protect your TV!:
3. What Extra You Get:
Waterproof remote pocket and storage bag. Store your remote control well, easy to find it. And you can store the TV cover in storage bag when not in use.
4. With Bottom Cover:
360 degrees protection, extend the life of outdoor TV.
Package List:
1 x Outdoor TV Cover:
1 x Storage Bag:
Note:
1. This is not an original product. The brand name and logo of other brand are registered trademarks of their respective owners.:
2. Any use of other brand name, model or part name for this product is for the sole purpose of demonstrating compatibility. :

A vevők választása