TOPUNDER 2018 Nők Nyári Blúz, Rövid Ujjú Felsők Pántos Hideg Váll Póló (Közepes, Piros Rövid Ujjú Colorblock Pántos Felsőt)

TOPUNDER 2018 Nők Nyári Blúz, Rövid Ujjú Felsők Pántos Hideg Váll Póló (Közepes, Piros Rövid Ujjú Colorblock Pántos Felsőt)

HUF 7722.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

❤A mi teljes cseréje, valamint visszatérési politika ❤"Ügyfél az Isten" ❤Bármilyen probléma ❤Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk ❤ígérjük, hogy igyekszünk minden tőlünk telhetőt, hogy önt szolgálni ❤A minőség a kultúra ❤Kattintson a bolt neve "TOPUNDER" a cím felett, vagy írja Be a "Maximum TOPUNDER Ruha TOPUNDER Nadrág TOPUNDER Pulóver TOPUNDER stb." a keresőbe, hogy keresse meg a több, jó minőségű ruhákat. ❤Anyag : 40% Cotton60% Poliészter ❤Ez a ruházati fut kis ❤Kérjük, vásárolja meg a méret nagyobb, mint a szokásos.Húzza meg a lezárás.Csak A Kézi Mosogatás. ❤Szezon : Spring Summer Autumn ❤Neme : Nő ❤Alkalom : Napi ❤Anyag : Pamut ❤Minta Típusa : Szilárd. ❤Stílus : Alkalmi ❤Hossza : Rendszeres ❤Illik : Illik igaz, hogy a méret. ❤Hogyan mosás : Kézi mosás Cold Hang vagy a Vonal Száraz ❤Amit kapsz : 1*Női Ruha. ❤A mi teljes cseréje, valamint visszatérési politika ❤"Ügyfél az Isten" ❤Bármilyen probléma ❤Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk ❤ígérjük, hogy igyekszünk minden tőlünk telhetőt, hogy önt szolgálni. ❤A minőség a kultúra ❤Kattintson a bolt neve "TOPUNDER" a cím felett, vagy írja Be a "Maximum TOPUNDER Ruha TOPUNDER Nadrág TOPUNDER Pulóver TOPUNDER stb." a keresőbe, hogy keresse meg a több, jó minőségű ruhákat. ❤Anyag : 40% Cotton60% Poliészter ❤Ez a ruházati fut kis ❤Kérjük, vásárolja meg a méret nagyobb, mint a szokásos.Húzza meg a lezárás.Csak A Kézi Mosogatás. ❤Szezon : Spring Summer Autumn ❤Neme : Nő ❤Alkalom : Napi ❤Anyag : Pamut ❤Minta Típusa : Szilárd. ❤Stílus : Alkalmi ❤Hossza : Rendszeres ❤Illik : Illik igaz, hogy a méret. ❤Hogyan mosás : Kézi mosás Cold Hang vagy a Vonal Száraz ❤Amit kapsz : 1*Női Ruha. ❤Arról, Felső alatt❤ ❤Topunder Brands egy társadalmilag felelős gyártó, illetve forgalmazó a vezető mindennapi alapvető ruházati alatt a világ legerősebb ruházati márka az Amerikai, Európai, Kínai, valamint Ausztráliában vagy Dél-Afrika.Az ikonikus innerwear, valamint raktár ruházati márka az amerikai Egyesült Államokban található, de másutt is magukban foglalják magukban Topunder. ❤Mi vagyunk a világ legnagyobb forgalmazója az alapvető ruházati.

További részletek

A vevők választása