Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Összecsukható mobiltelefon Állvány, Állítható Látószög, Hordozható Mobiltelefon tartó Asztal, Szuper Stabil tartó Telefonok, Táblagépek (Szürke)

Összecsukható mobiltelefon Állvány, Állítható Látószög, Hordozható Mobiltelefon tartó Asztal, Szuper Stabil tartó Telefonok, Táblagépek (Szürke)

HUF 3.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

[Több Megbízható] Minden termékünk telt el a megbízhatósági vizsgálat előtt a tömegtermelés [Állítható] Szög & Magassága állítható, hogy a leginkább megfelelő állapotban. [Összehajtható & Hordozható] Ez lehet hajtani a pocket méret.Könnyen hordozható, valamint utazás. [Anti-Slip & Stabil] készülnek, kiváló minőségű csúszásgátló anyag.Hogy stabilabb, hogy szilárdan a helyén maradjon. [Kompatibilis] Minden telefonok, tablet, e-olvasók, valamint az egyéb eszközök legfeljebb 10 cm. [Több Megbízható] Minden termékünk telt el a megbízhatósági vizsgálat előtt a tömegtermelés. [Állítható] Szög & Magassága állítható, hogy a leginkább megfelelő állapotban. [Összehajtható & Hordozható] Ez lehet hajtani a pocket méret.Könnyen hordozható, valamint utazás. [Anti-Slip & Stabil] készülnek, kiváló minőségű csúszásgátló anyag.Hogy stabilabb, hogy szilárdan a helyén maradjon. [Kompatibilis] Minden telefonok, tablet, e-olvasók, valamint az egyéb eszközök legfeljebb 10 cm.Kompatibilis telefonok, tablet, e-olvasók, valamint az egyéb eszközök legfeljebb 10 cm.

További részletek

A vevők választása