Ornary Szalag Tündér Fény Karácsonyi Dekoráció karácsonyfadísz Haza 2022 Íjak String Fények Navidad Natal Új Év 2023 (Arany Meleg Fény)

Ornary Szalag Tündér Fény Karácsonyi Dekoráció karácsonyfadísz Haza 2022 Íjak String Fények Navidad Natal Új Év 2023 (Arany Meleg Fény)

HUF 3.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

【Karácsonyfa Fényei Szalag】Gyönyörű Dupla Layers Christmas dekor fény10 M 100 LED-Arany Beltéri ideális gyönyörű díszek minden jelenetek, alkalmakra, valamint a fesztivál ünnepségek. 【Elemes】 által Üzemeltetett 2/3*AA Elem (Nem Tartozék), használható bárhol, különösen egyes helyeken tápellátás nélkül.Könnyű elrejteni a mini akkumulátor esetében.A Be/Ki kapcsolót. 【 VÁSÁROLJON bizalommal】100% Elégedettség Garantált.Nagyon bízunk benne, hogy a termék létre minőségű gyártási top anyagok.Akkor kapja meg a pénzét, ha nem elégedett a színek, a minőségi, vagy semmit. 【Figyelmet】Ha a string fény megsérült valahogy.kérjük, ne használja tovább, hanem azonnal, hogy elkerüljék egy lehetséges rövidzárlat.Bármilyen probléma, ha használja, kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, ha ingyenes, akkor foglalkozunk vele, amint lehetséges. 【Karácsonyfa Fényei Szalag】Gyönyörű Dupla Layers Christmas dekor fény.10 M 100 LED-Arany Beltéri ideális gyönyörű díszek minden jelenetek, alkalmakra, valamint a fesztivál ünnepségek. 【Elemes】 által Üzemeltetett 2/3*AA Elem (Nem Tartozék), használható bárhol, különösen egyes helyeken tápellátás nélkül.Könnyű elrejteni a mini akkumulátor esetében.A Be/Ki kapcsolót. 【 VÁSÁROLJON bizalommal】100% Elégedettség Garantált.Nagyon bízunk benne, hogy a termék létre minőségű gyártási top anyagok.Akkor kapja meg a pénzét, ha nem elégedett a színek, a minőségi, vagy semmit. 【Figyelmet】Ha a string fény megsérült valahogy.kérjük, ne használja tovább, hanem azonnal, hogy elkerüljék egy lehetséges rövidzárlat.Bármilyen probléma, ha használja, kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, ha ingyenes, akkor foglalkozunk vele, amint lehetséges.Jellemzők : Ajándék választási lehetőségek : küldhet a LED szalag tündér fények, mint finom ajándékokat a családtagok, barátok, szomszédok, rokonok, akkor boldog lesz, s meglepő, ha ezzel a string fények.Gyönyörű, különleges dekorációk : A fény fel a szalagot a fa díszítő édesen finom, lehet, hogy a karácsonyfa több, vonzó, s szép, hozok neked egy szép különböző Karácsonyi dekoráció.Műszaki adatok : Anyag : géz szalag, LED izzók, réz huzal Színe : ahogy a képek mutatják, Méret : 30ft (10 M a villogás) a Csomag tartalmazza : 1 x Kivilágított Karácsonyi szalag Megjegyzések : Kézi mérés, kérem, engedje meg, enyhe hibák méret.

További részletek

A vevők választása