Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Okos karácsonyfa Fényei - 12 FT Kültéri Karácsonyi Díszek Lámpák Csillag Topper, LED-Vízesés Távoli Fények&App, Zene Fordította:

Okos karácsonyfa Fényei - 12 FT Kültéri Karácsonyi Díszek Lámpák Csillag Topper, LED-Vízesés Távoli Fények&App, Zene Fordította:

HUF 7029.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

[? Karácsonyi Dekoráció 2023 Változat] - Kültéri Karácsonyi dekoráció fa, csillag szerepel ajándék a karácsonyfa alakú fesztivál, dekoráció314 RGB többszínű LED smart karácsonyi fények, beleértve a vörös, zöld, kék, sárga, rózsaszín, csillogó menedéket adni egy színes nyaralás környezetet.Dekoráció, otthon, kert vagy az udvar ezzel a hatásos világítás hatása, hogy lenyűgözni a vendégeket. [?Hordozható, Könnyen beállítható] - Diamond Tiger karácsonyfa fény show kerti könnyű beállítás, várj egy fa, vagy a külső fal körülbelül 10 méter fel, hogy megmutassa a fények.Ez a szín változó string fények lehet hajtani, valamint fér bele egy kis dobozt, így egyszerűen tárolható használt, újra sok-sok éve.Ezek a Karácsonyi udvaron fények is csatlakoztatható Bluetooth-on csatlakoztatva a telefon automatikusan könnyen. [?Csodálatos Fény Hatások] - az IC-tech, Diamond Tiger okos karácsonyi fények szabadtéri lehetővé teszi, hogy minden fény az egész vízesés fények megjeleníteni a különböző színek egyszerre világosabb, mint a hagyományos karácsonyi string fények.Lehet, DIY, a fények minta áramlik hatások, akkor is gondoskodik, hogy a világítás a szöveg.A móka csak a képzelet szab határt. [? Sync with Music] - Ez a karácsony a fény készlet rendelkezik beépített mikrofon, hogy szinkronizálja a minden a zene, a hang.Ez a karácsonyfa lightshow a "tánc" veri a zene.Ez a funkció rendelkezésre áll, a "Szia Tündér" Alkalmazás, illetve a mellékelt távirányító.Próbáld meg élvezni a szórakozás élményét. [? Alkalmak, Események] - Ez a kültéri karácsonyfa díszítés csodálatos lakossági, kereskedelmi, valamint fesztivál, dekoráció.Ez a munka általában még a hideg tél.Tökéletes Fedett, valamint Szabadtéri Buli, Nyaralás, Karácsony, Új Év, Fesztivál, Tevékenységek a nappaliban, Kerítés, Kert, Udvar, Terasz, Kávézó, Étterem, Iroda, Iskola, Főiskola, Szálloda, Bevásárlóközpont stb. [? Karácsonyi Dekoráció 2023 Változat] - Kültéri Karácsonyi dekoráció fa, csillag szerepel ajándék a karácsonyfa alakú fesztivál, dekoráció.314 RGB többszínű LED smart karácsonyi fények, beleértve a vörös, zöld, kék, sárga, rózsaszín, csillogó menedéket adni egy színes nyaralás környezetet.

További részletek

A vevők választása