Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Bsxgse SHareconn 4 Csomag Karácsonyi Harisnya. Nagy Harisnya, Táskák a Karácsonyi Dekorációk Díszítették Garland a Lépcső (Piros, Egy Méret)

Bsxgse SHareconn 4 Csomag Karácsonyi Harisnya. Nagy Harisnya, Táskák a Karácsonyi Dekorációk Díszítették Garland a Lépcső (Piros, Egy Méret)

HUF 2.33
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

?Anyag : A Karácsonyi Harisnya készülnek A Nem-szőtt Gyapjú Szövet, Puha , Kiváló Kivitelezés,jó Ajándékokat Gazdaságot, Illetve a Dekoráció ?Csomag : 4 Csomag Piros & Design Karácsonyi Harisnya A Csomagban ,elég Megosztani A családoddal,Barátokkal találkozni A Különböző Dekorációs Szüksége van.Tökéletes Karácsonyi Dekorációk, Karácsonyi Ajándék. ?Méret : A Méret Karácsonyi Harisnya Miatt 18.46 Hüvelyk,Egy Nagy Felső Nyílás, Amely Alkalmas A Töltelék, Mint Ajándékok, Játékok, Matricák, Csokoládé,cukorka,stb. ?Lóg Hurok : Minden Harisnya Jön-Val Egy Erős Hurok Lóg, Annak Biztosítására, Hogy Tegye Le Biztonságosan, Könnyen.Szépíteni Meleg A Szoba. ?Körben Használják : Melyik Lehet Tölteni , Elég A Mennyiség, Családi Összejövetelek, Iskolák, Termek, Klubok, Irodák. ?Anyag : A Karácsonyi Harisnya készülnek A Nem-szőtt Gyapjú Szövet, Puha , Kiváló Kivitelezés,jó Ajándékokat Gazdaságot, Illetve a Dekoráció. ?Csomag : 4 Csomag Piros & Design Karácsonyi Harisnya A Csomagban ,elég Megosztani A családoddal,Barátokkal találkozni A Különböző Dekorációs Szüksége van.Tökéletes Karácsonyi Dekorációk, Karácsonyi Ajándék. ?Méret : A Méret Karácsonyi Harisnya Miatt 18.46 Hüvelyk,Egy Nagy Felső Nyílás, Amely Alkalmas A Töltelék, Mint Ajándékok, Játékok, Matricák, Csokoládé,cukorka,stb. ?Lóg Hurok : Minden Harisnya Jön-Val Egy Erős Hurok Lóg, Annak Biztosítására, Hogy Tegye Le Biztonságosan, Könnyen.Szépíteni Meleg A Szoba. ?Körben Használják : Melyik Lehet Tölteni , Elég A Mennyiség, Családi Összejövetelek, Iskolák, Termek, Klubok, Irodák.SHareconn 4 Csomag Karácsonyi Harisnya.Nagy Harisnya, Táskák a Karácsonyi Dekorációk Díszítették Garland a Staircase4 * Karácsonyi Harisnya.

További részletek

A vevők választása