Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
AOOCEEPAW 10db Biliárd Snooker Cue-Klipek, Cue Bilincsek horgászbot Klip Snooker Cue Jogosultja alkalmas Pool Dákó Rack Tárolás(Méret:L)

AOOCEEPAW 10db Biliárd Snooker Cue-Klipek, Cue Bilincsek horgászbot Klip Snooker Cue Jogosultja alkalmas Pool Dákó Rack Tárolás(Méret:L)

HUF 2.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

【Anyag】 : Ez a dákót készült minőségi műanyag, könnyű, tartós, hosszú távú használatra is,így egy jó élmény 【Rögzítése】 : A horgászbot fuvarozó helytakarékos, hogy lehet szerelni a falra, vagy csak meghatározott, a padlóra vagy polcra.Ezeket a klub csatlósai tárolására a pool dákó,így nem kell aggódnia, hogy a csavarokat vakarja a szeretett horgászbot vagy biliárd rúd.Ők is tökéletesen használható, mint csere klipek egy cue rack hiányzik egy klip. 【Felszerelés】 : A horgászbot jogosultja a multi-funkcionális,használható horgászbot,vagy biliárd sark, stb.Használt épület saját cue rack, tökéletesen illeszkedik a biliárd snooker pool dákó állványok beállítva. 【Egy rúd kapacitás】 : Ez a kis cue rack klipek egyszerre csak egy rúd, tartsa a cue állványok üzemi hatékonyan.Megfelelően hajlékony, könnyű behelyezés, valamint visszakeresési pool dákó.Szóval csak nyomd meg a pole be a tárat, majd a klip fog tartani a rudat. 【Csomagolási Mennyiség】 : kap 10db halászati pole állványok a csomag, elég a mennyiség, hogy megfeleljen a napi használat igényeinek,Ön is megoszthatja ezeket a horgászbot klipek a barátok, családtagok, akik szeretnek horgászni vagy biliárd rudak.Ez egy nélkülözhetetlen kiegészítője biliárd, horgászat szerelmeseinek. 【Anyag】 : Ez a dákót készült minőségi műanyag, könnyű, tartós, hosszú távú használatra is,így egy jó élmény. 【Rögzítése】 : A horgászbot fuvarozó helytakarékos, hogy lehet szerelni a falra, vagy csak meghatározott, a padlóra vagy polcra.Ezeket a klub csatlósai tárolására a pool dákó,így nem kell aggódnia, hogy a csavarokat vakarja a szeretett horgászbot vagy biliárd rúd.Ők is tökéletesen használható, mint csere klipek egy cue rack hiányzik egy klip. 【Felszerelés】 : A horgászbot jogosultja a multi-funkcionális,használható horgászbot,vagy biliárd sark, stb.Használt épület saját cue rack, tökéletesen illeszkedik a biliárd snooker pool dákó állványok beállítva. 【Egy rúd kapacitás】 : Ez a kis cue rack klipek egyszerre csak egy rúd, tartsa a cue állványok üzemi hatékonyan.Megfelelően hajlékony, könnyű behelyezés, valamint visszakeresési pool dákó.Szóval csak nyomd meg a pole be a tárat, majd a klip fog tartani a rudat.

További részletek

A vevők választása