Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
L. A. Színek Pick 1 Neon Gel Eyeliner Hosszú Viselni n Intenzív Színű szemceruza Ceruzával + Ingyenes Cipzár Táska (CP635 Flash Fehér)

L. A. Színek Pick 1 Neon Gel Eyeliner Hosszú Viselni n Intenzív Színű szemceruza Ceruzával + Ingyenes Cipzár Táska (CP635 Flash Fehér)

HUF 1.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

L Színek Pick 1 Neon Gel Eyeliner Hosszú Viselni n Intenzív Színű szemceruza Ceruzával + Ingyenes Cipzár Táska.Hadd mutassam be a következő szépség táska elengedhetetlen.Zselés Szemhéjtus egyesíti a hosszú viselni, intenzív színű végeredmény egy zselés szemhéjtus a könnyű alkalmazása egy ceruza.Kap 1 Gél Szemceruza + 1 Ingyenes Cipzár Táska.Jwinfashion Csak : Ingyenes Zip Bag & Ingyenes Szállítás az amerikai Vásárlók Csak !. 100% Eredeti Termék !! / Ceruza Nettó Tömeg.5 g] Minden egyes Egység !.Színek Pick 1 Neon Gel Eyeliner Hosszú Viselni n Intenzív Színű szemceruza Ceruzával + Ingyenes Cipzár Táska+ Hadd mutassam be a következő szépség táska elengedhetetlen.Zselés Szemhéjtus egyesíti a hosszú viselni, intenzív színű végeredmény egy zselés szemhéjtus a könnyű alkalmazása egy ceruza.A krémes formula siklik nélkül rángatni, vagy ugró, hogy hozzon létre sima vonalak.Könnyen élesítés a puha műanyag ceruza, az "új ceruza érzés" minden alkalmazás.Beszéljünk a sokoldalúság.Viselheted, mint egy hagyományos szemceruza, sőt szárny, mielőtt a bélés beállítja vagy piszok ki, hogy hozzon létre egy füstös szem realness.Arról nem is beszélve, hogy a szemceruza jön a fémes, neon, vagy a kedvenc napi napszemüveget hord, hogy illeszkedjen a hangulat, vagy alkalom.Ez a gyűjtemény a szépség táska, akkor készülj fel mindenre.

További részletek

A vevők választása