Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
20 Db/Doboz Cigaretta Rúzs Vatta Rúzs, Tartós, Vízálló Folyékony tapadásmentes Tetoválás Rúzs, Hordozható Lip Tint (01 piros)

20 Db/Doboz Cigaretta Rúzs Vatta Rúzs, Tartós, Vízálló Folyékony tapadásmentes Tetoválás Rúzs, Hordozható Lip Tint (01 piros)

HUF 1.67
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

【Hosszú, tartós, vízálló】Hozzá ajak festék formula, fényes, tartós színekNem ragaszkodik a kupa, nem elmosva, vízálló, valamint kissproof. 【4 Népszerű színek】4 színeket választani : piros, rózsa, piros, rózsaszín, meztelen.mindig van egy, amely megfelel önnek.Mi is a 4-szín kombináció, többé Nem kell aggódnod, hogy hogyan válassza ki a színek. 【Cigarettás doboz design】Kreatív cigarettás doboz tervezés, menő lányok választás.Megszabadulni a sztereotípiák a legtöbb egyén maga. 【, Hogyan kell használni, majd távolítsa el】Szünetet a fültisztító pálcikát mentén a végén megjelölve a piros vonal, hagyja, hogy a vatta álljon egyenesen, hogy lehetővé teszi a folyadék áramlását, a másik végén.Majd alkalmazni, hogy az ajkaid.Tipp : mivel vízálló, el kell távolítani a smink. 【Afer értékesítés szolgáltatás】Ha nem elégedett a kapott áruk vagy a kapott áruk vagy sérült, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba az idő alkalmazása előtt a vissza-vagy-visszatérítés, meg fogja oldani a problémát neked 24 órán belül.köszönöm a támogatást, megértő~.lakerain vatta rúzs tetoválás rúzs, kreatív doboz cigarettát. tervezés, megszabadulni a sztereotípiák a legtöbb egyén maga. 4 színeket választani, piros, rózsa, piros, rózsaszín, majd meztelen.Add ajak festék formula, fényes, tartós színek.Nem ragaszkodik a kupa, nem elmosva, vízálló, valamint kissproof.

További részletek

A vevők választása