YWBL-M Kábellel Kösse Eszköz, Állítható, Megfeszítve, valamint Szerszám, Nyakkendő Pisztoly, Rozsdamentes Acél Kábel Vágó Fogó én‑Zár Automatikus

YWBL-M Kábellel Kösse Eszköz, Állítható, Megfeszítve, valamint Szerszám, Nyakkendő Pisztoly, Rozsdamentes Acél Kábel Vágó Fogó én‑Zár Automatikus

HUF 2.67
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

A kábelt kösse fegyver van a tavasz, a kötelező nyomás szabályozható, az egyéni-zár típusa megkönnyíti, hogy húzza megA kábelt kösse fegyverrel van felszerelve, vágó kés, amely csökkentheti a felesleges drót, ami a gyors, kényelmes.Az élvonalban a kábelt kösse fogó, az átható, a kábel nyakkendő, vágás vagy fényes, időt takarít meg, az erőfeszítés.Minden alkatrész készült, magas minőségű anyagok, amelyek anti-aging, valamint anti-korróziós hatások is használható sokáig.Az állkapcsa egy csúszásmentes tervezés, könnyű kijavítani a drót nélkül csúszik amikor a vágás, vagy árukapcsolás.A kábelt kösse fegyver van a tavasz, a kötelező nyomás szabályozható, az egyéni-zár típusa megkönnyíti, hogy húzza meg.A kábelt kösse fegyverrel van felszerelve, vágó kés, amely csökkentheti a felesleges drót, ami a gyors, kényelmes.Az élvonalban a kábelt kösse fogó, az átható, a kábel nyakkendő, vágás vagy fényes, időt takarít meg, az erőfeszítés.Minden alkatrész készült, magas minőségű anyagok, amelyek anti-aging, valamint anti-korróziós hatások is használható sokáig.Az állkapcsa egy csúszásmentes tervezés, könnyű kijavítani a drót nélkül csúszik amikor a vágás, vagy árukapcsolás.Specifikáció : Elem Típus : Döntetlen Fegyver Modell : LS-600 R a Funkciót : Húzza meg, levágta Test Anyaga : S45 C Penge Anyaga : 65 mangán acél Vágási Tartomány : Rozsdamentes acél kábel nyakkendő, bevonva PVC nyakkendő Alkalmazandó Szélesség : Kb.5 be a megfelelő Vastagság : Kb.3 mm Alkalmazás : Autópályák, városi utak, önkormányzati építési, hajó transzfer, erőművek, ipari csővezetékek, ásványolaj berendezés, tűzoltó tömlők, vezetékek, kábelek, közúti zászló, reklám, tábla lemezek, tömlő, ízületek, stb.Hogyan kell Használni : 1. Helyezze be a kábel végén kösse be a nyitó az fogó, húzza meg a fogantyút a fogót, hogy egy ököl ismételten, addig, amíg a kábel nyakkendő szigorodtak 2. Miután a kábelt kösse meghúzásával húzza a vágás kezelni felfelé, hogy vágja le a felesleges kábel nyakkendő. Után levágni a felesleges kábel nyakkendő, távolítsa el a fogó, a rozsdamentes acél kábel nyakkendővel, lapos vágás van telepítve. A kész Csomag Lista : 1 x Nyakkendő Fegyvert.

További részletek

Item Type:
Tie Gun
Model:
LS-600R
Function:
Tighten, cut off
Body Material:
S45C
Blade Material:
65 manganese steel
Cutting Range:
Stainless steel cable tie, coated PVC tie
Applicable Width:
Approx. 4.6-12mm / 0.2-0.5in
Applicable Thickness:
Approx. 0.25-0.3mm
Application:
Highways, urban roads, municipal construction, ship transportation, power facilities, industrial pipelines, petroleum equipment, fire hoses, wires and cables, road flag advertisements, sign plates, hose joints, etc.
How to Use:
1. Insert the end of the cable tie into the opening of the pliers, tighten the handle of the pliers and make a fist repeatedly until the cable tie is tightened:
2. After the cable tie is tightened, pull the cutting handle upward to cut off the excess cable tie.:
3. After cutting off the excess cable tie, remove the pliers, and the stainless steel cable tie with a flat cut is installed.:
4. Done:
Package List:
1 x Tie Gun :

A vevők választása