Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Rozsdamentes Acél Disznó Fülét Fogó, U Alakú Állatállomány Fül Notcher Állat Azonosító Fogó Applikátor Eszköz

Rozsdamentes Acél Disznó Fülét Fogó, U Alakú Állatállomány Fül Notcher Állat Azonosító Fogó Applikátor Eszköz

HUF 0.33
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

Az ergonomikus kialakítású nyél könnyű, kényelmes, hogy tartsa meg markolat, kényelmes, használhatóEz a disznó fülét fogó használt adni a disznók füle jelek azonosításra alkalmas mezőgazdasági használatra.Gyakorlati használata a gazdaságban, könnyű, könnyen hordozható, hozza mennyi kényelem az ön számára.Beépített tavasz, lyukasztó, több munkaerő-megtakarítás, valamint hatékonyan javítja a munka hatékonyságát.Kiváló minőségű rozsdamentes acél anyag, a megbízható, magas keménységű, de tartós használat.Jellemzők : kiváló minőségű rozsdamentes acél anyag, a megbízható, magas keménységű, de tartós használat.Az ergonomikus kialakítású nyél könnyű, kényelmes, hogy tartsa meg markolat, kényelmes, használható.Ez a disznó fülét fogó használt adni a disznók füle jelek azonosításra alkalmas mezőgazdasági használatra.Beépített tavasz, lyukasztó, több munkaerő-megtakarítás, valamint hatékonyan javítja a munka hatékonyságát.Gyakorlati használata a gazdaságban, könnyű, könnyen hordozható, hozza mennyi kényelem az ön számára.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Material : Rozsdamentes Steel Color : Silver Suitable a : Pig Type : U Alakú, V Alakú (opcionális) Hossza : Kb.1 in Package lista : 1 * Plier Note : 1. Minden fül száma a farm egyedi.Felhasználás előtt meg kell határozni, hogy a számot kell eltalálni. A sebet fertőtleníteni, a jód, hogy megakadályozzák a fertőzés. Mielőtt jelölés a fül, tilos küldeni mintákat, különösen között a színtelen fajták. A tér, a távolság nagyobbnak kell lennie, mint a távolság, hogy megkülönböztesse az azonosító tartozik, hogy a fül a root vagy fül tipp. Próbálja meg elkerülni a vérerek, mérsékelten vágott a fülcsont. Fordítson figyelmet a megfelelő mélységben, hogy megakadályozzák a fülébe a nő megint a gyógyulást. Használata után a fogó, meg kell tisztítani, majd fertőtleníteni, tárolni, száraz helyen, pár csepp kenőolaj lehet csöpögött az ízületek, a kényelmes használathoz.

További részletek

Condition:
100% Brand New
Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Suitable for:
Pig
Type:
U Shaped, V Shaped (optional)
Length:
Approx. 18cm / 7.1in
Package list:
1 * Plier:
Note:
1. Each ear number of the farm is unique. Before you use it, you must determine the number to be hit.:
2. The wound is disinfected with iodine to prevent infection.:
3. Before marking the ear, it is forbidden to send samples, especially among the colorless varieties.:
4. The space distance should be greater than the spacing, to distinguish the identification belongs to the ear root or ear tip.:
5. Try to avoid the blood vessels, moderately cut to the ear bones.:
6. Pay attention to the appropriate depth to prevent ear from growing again and healing.:
7. After using the plier, it should be cleaned and disinfected, stored in a dry place, and a few drops of lubricating oil can be dripped at the joints for convenient operation. :

A vevők választása