Összecsukható Zsebében tapétavágó sniccer, Lapos Fejét, Phillips Csavarhúzó, Kés, Borotva a Gyors Változás Pengék Zár Vissza Tervezés (10 Pengék)

Összecsukható Zsebében tapétavágó sniccer, Lapos Fejét, Phillips Csavarhúzó, Kés, Borotva a Gyors Változás Pengék Zár Vissza Tervezés (10 Pengék)

HUF 2.33
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

TapétavágóPhillips Csavarhúzó.Lapos Csavarhúzó. 【Épült, hogy az Utolsó】- Alumínium fogantyú bicska fekete-piros finomság robbantási a tartós, hosszú élettartam.Rozsdamentes Acél penge feje masszív, valamint rustless.Minden sniccer gyere 10 SK5 rozsdamentes acél pengék, amelyek nehéz, éles. 【Multi-funkciós eszköz】- Ez a behúzható tapétavágó funkciók egy sniccer, kis láttam, gyümölcs kés, lapos fej/Phillips csavarhúzó stb.Ergonomikus, kényelmes markolat kialakítás növeli a súrlódást, hogy anti slip megmenteni a szülés. 【Gyors Változás Penge】- Gyors-változás penge mechanizmus egyszerű telepítés, aztán irány a kést.Ez a bicska a Munka, gyorsan, egyszerűen.Zár a penge szorosan, valamint segít megelőzni, hogy a sérülés.A tapétavágó penge éles ahhoz, hogy vágja dobozok, kötél, szőnyeg, műanyag, bőr, háttérkép stb. 【Biztonsági Design】- A lock-vissza Liner lock kiadás design, bicska biztonságosan rögzíti a pengét a helyét, ha használjuk.Biztonságos összecsukható mechanizmus gondoskodik arról, nem véletlen nyitás amikor a sniccer a zsebében.Átlátszó műanyag védő a penge tipp megakadályozza, fáj, ha nem használja. 【Könnyű Cipelni】- Súly 6.76 OZ taktikai kés ivóvíz kényelem övcsipesz design könnyen klip a biztonsági öv, vagy hátizsák.Lehet folytatni a tapétavágó a nylon köpeny adunk is.Egy ilyen hasznos EDC szabadtéri kütyü az irodában, otthon, munka, túrázás, kempingezés.Megfizethető, Megbízható, Hasznos.Az egyetlen fókusz építeni magas minőségű dán eszközök hihetetlen értéket.Benne vagyunk az üzletben, hogy hozzon megbízhatóság megfizethető, hogy a világ eszközök. ✔Az egész test által épített Alumínium vagy rozsdamentes acél gyakorlati,erőt, rozsda ellenállás. ✔ Kompakt, kényelmes szállítására, illetve használja minden nap. ✔ Könnyű hozzáférés mechanizmus gyors pengeváltás a további szükséges eszközök. ✔ Egyszerű gomb, zár-vissza design rögzíti a pengét a hely biztonságos, hatékony vágást. ✔ Nagy a különböző feladatokat, mint például a nyitó dobozok, szeletelés kötelet, szőnyegek stb. ✔ A kés éles, kérjük, használja óvatosan. ✔ Kérlek, ne túl gyermekek elérheti. ✔ Lehet, hogy egy kis súrlódás a szállítás során, ez nem a minőségi probléma a terméket.

További részletek

A vevők választása