Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Játékvezérlő-Kalibrálás Lemez, Fekete Gamepad Joystick Drift Fix Mod Csere, Javítás, Alkatrészek 10db Játék Vezérlők

Játékvezérlő-Kalibrálás Lemez, Fekete Gamepad Joystick Drift Fix Mod Csere, Javítás, Alkatrészek 10db Játék Vezérlők

HUF 1.67
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

Tökéletesen Kompatibilis : játékvezérlő drift fix mod kompatibilis , a PS5, a , a S X vezérlők (ez a tábla nem kompatibilis az Elit, valamint a PS5 eredeti narancs vezérlőEgyszerű Használat : Miután a játék vezérlő drift fix mod van telepítve, akkor egyszerűen használd a kalibrációs oldal, hogy az intézkedés a vezérlő drift, majd állítsa be a mechanizmus, hogy hozza vissza a holt ponton.Kiváló Játékélményt : Vezérlő analóg hüvelykujj stick drift fix mod ad egy jobb játékélményt.Ha a probléma reoccurs, megnyitja az adatkezelő, majd állítsa be újra.Ideális Megoldás : rögzítse a vezérlőt egy viszonylag új módja annak, azáltal, hogy egy pár alkatrész a vezérlő áramkört.Pótalkatrészek : játékvezérlő kalibrációs lemez törhetetlen, tartós, tökéletes csere, a régi, törött, sérült alkatrészek vezérlő.Szolgáltatás : 1. Tökéletesen Kompatibilis : játékvezérlő drift fix mod kompatibilis , a PS5, a , a S X vezérlők (ez a tábla nem kompatibilis az Elit, valamint a PS5 eredeti narancs vezérlő. Ideális Megoldás : rögzítse a vezérlőt egy viszonylag új módja annak, azáltal, hogy egy pár alkatrész a vezérlő áramkört. Egyszerű Használat : Miután a játék vezérlő drift fix mod van telepítve, akkor egyszerűen használd a kalibrációs oldal, hogy az intézkedés a vezérlő drift, majd állítsa be a mechanizmus, hogy hozza vissza a holt ponton. Kiváló Játékélményt : Vezérlő analóg hüvelykujj stick drift fix mod ad egy jobb játékélményt.Ha a probléma reoccurs, megnyitja az adatkezelő, majd állítsa be újra. Pótalkatrészek : játékvezérlő kalibrációs lemez törhetetlen, tartós, tökéletes csere, a régi, törött, sérült alkatrészek vezérlő.Specifikáció : Elem Típus : Gamepad Joystick Drift Javítás Board Material : PCBSize : Kb.08in Color : Black Applicable : Kompatibilis , a PS5, az a Sorozat, S a Sorozat X Vezérlő (Ez a tábla nem alkalmas Elite Edition, valamint a PS5 eredeti narancs joystick.) Hogyan kell Használni : Távolítsa el a termék használata it Package Lista : 10 x Gamepad Joystick Drift Javítás Board Note : 1. Ez a modul szükséges, hegesztő berendezések teljes, nem szabad megkísérelni a nem szakemberek.

További részletek

Item Type:
Gamepad Joystick Drift Repair Board
Material:
PCB
Size:
Approx. 1.9x1.8x0.2cm / 0.75x0.71x0.08in
Color:
Black
Applicable:
Compatible for , for PS5, for , for Series S, for Series X Controller (This board is not suitable for Elite Edition and for PS5 original orange joystick.)
How to Use:
Remove the product and use it:
Package List:
10 x Gamepad Joystick Drift Repair Board:
Note:
1. This module requires welding equipment to complete and should not be attempted by non professionals.2. Please allow some error due to manual measurement.:

A vevők választása