Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Tölthető Akkumulátor, Akkumulátor Töltő Vezérlő HighEfficiency Többfunkciós Fekete, 5 Óra Töltési Idő GameController

Tölthető Akkumulátor, Akkumulátor Töltő Vezérlő HighEfficiency Többfunkciós Fekete, 5 Óra Töltési Idő GameController

HUF 1179.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

LED Kijelző : Újratölthető akkumulátorral rendelkezik egy LED jelzi a töltési kapacitás, valamint a munkaképes állapot, a töltés állniSzakmai Tervezés : Akkumulátor töltő egy dedikált töltés bázis egység az akkumulátor feltöltése az a vezérlő.Védőburkolat : Vezérlő akkumulátor töltő van egy védő fedelet, hogy megakadályozzák a szennyeződés kerüljön a akkumulátor töltés slot, illetve károsítja a töltőegységbe.Hosszú Akkumulátor élettartam : Újratölthető akkumulátor egy 2600m Ah újratölthető akkumulátor, amely úgy 5 óra alatt tölthető fel, valamint egy nagy kapacitású, hosszú akkumulátor élettartamát.Magas Hatékonyság : akkumulátor töltő Vezérlő két akku tölthető egyidejűleg hajtja egy 5 V DC tápegység.Szolgáltatás : 1. Szakmai Tervezés : Akkumulátor töltő egy dedikált töltés bázis egység az akkumulátor feltöltése az a vezérlő. Magas Hatékonyság : akkumulátor töltő Vezérlő két akku tölthető egyidejűleg hajtja egy 5 V DC tápegység. LED Kijelző : Újratölthető akkumulátorral rendelkezik egy LED jelzi a töltési kapacitás, valamint a munkaképes állapot, a töltés állni. Védőburkolat : Vezérlő akkumulátor töltő van egy védő fedelet, hogy megakadályozzák a szennyeződés kerüljön a akkumulátor töltés slot, illetve károsítja a töltőegységbe. Hosszú Akkumulátor élettartam : Újratölthető akkumulátor egy 2600m Ah újratölthető akkumulátor, amely úgy 5 óra alatt tölthető fel, valamint egy nagy kapacitású, hosszú akkumulátor élettartamát.Specifikáció : Elem Típus : Akkumulátor Töltő Vezérlő Anyag : ABSApplicable a Controller Input : DC5 V, 1 AOutput : DC3 V, 2 x 500m AHow kell Használni : 1. Helyezze a töltőegységbe egy sík, használja az USB hálózati kábelt csatlakoztassa az 5 V-os tápegység, hogy töltse fel a töltőegységbe. Nyitva a fedelet, hogy a töltés bázis, majd töltse fel az akkumulátort azáltal, hogy a töltés slot a töltőegységbe szerint a polaritás az akkumulátort. LED állapot : (1) Ha a töltőegységbe van kapcsolva, a 4 Led flash, amint a fény kialszik, mielőtt az akkumulátor nincs csatlakoztatva.(2) Ha a töltés, az első LED villog, ha a feszültség nem éri el a 25%; ha a töltés 25%~50% - át, az első LED mindig a második LED villog; a töltés során 50%, 75%, az első, illetve a második Led-ek mindig a harmadik LED villog; a töltés meghaladja a 75% - át, az első, második, illetve harmadik Led-ek mindig a negyedik LED villog; ha teljesen fel van töltve, az összes Led-ek mindig.

További részletek

Item Type:
Controller Battery Charger
Material:
ABS
Applicable for Controller:
Input:
DC5V, 1A
Output:
DC3V, 2 x 500mA
How to Use:
1. Place the charging base on a flat and use the USB power cable to plug in the 5V power supply to charge the charging base.:
2. Open the protective cover of the charging base and charge the battery pack by placing it on the charging slot of the charging base according to the polarity of the battery.:
3. LED status:
(1) When the charging base is powered on, the 4 LEDs flash once and the light goes out before the battery is not connected.:
(2) When charging, the first LED flashes when the voltage is below 25%; when charging to 25%~50%, the first LED is always on and the second LED flashes; when charging to 50% to 75%, the first and second LEDs are always on and the third LED flashes; when the charge exceeds 75%, the first, second and third LEDs are always on and the fourth LED flashes; when fully charged, all LEDs are always on.:
(3) When the output is short circuited and the battery is faulty, the 4 LEDs flash rapidly, there is no current output and charging stops.:
Package List:
1 xController Battery Charger 1 x Charging :

A vevők választása