Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Fosiya 6X Arcade Világos, Nyomja meg a Gombokat, 30mm Cserélje ki az Arcade Sanwa Gombok PS2, PS3, XBOX360 Konzol (Tiszta Fehér)

Fosiya 6X Arcade Világos, Nyomja meg a Gombokat, 30mm Cserélje ki az Arcade Sanwa Gombok PS2, PS3, XBOX360 Konzol (Tiszta Fehér)

HUF 3.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

(1) vadonatúj, jó minőségű Arcade Gombok 30mm (2) Beépülő modul telepítés, könnyű cserélni a meglévő alkatrészeket használja.Illik a legtöbb Hori, valamint Mad Catz joystick Is használja a gombokat, hogy a saját egyéni vezérlő. (3) Sima, érzékeny, csendes, 3,000,000 élettartamát. (4) Minden Fosiya gombot tartalmaz egy nem kattintva mikro kapcsoló.Gyors, reaktív idő gyors visszaállítása. (5) a Tökéletes PC/XBOX360/PS3/PS2 szabályozó, illetve Arcade gép, amely a kereslet a legmagasabb minőségű alkatrészeket.Fosiya Tiszta snap-in gomb a minőségi arcade rész az egyik legjobb arcade készlet alkatrészek gyártó a világon.Ők is a választás a legtöbb harci játék konzol játékosok.Minden Fosiya Tiszta gombokat tartalmaz, nem kattintva mikro kapcsoló, ami sima, nyugodt.A gyors, reaktív idő gyors visszaállítása, Fosiya Tiszta gombok tekintik, mint az egyik legjobb verseny gombok a piacon.Ha az épület saját joystick vagy modding egy boltban vásárolt joystick, akkor ez a tökéletes gomb egy klasszikus Japán arcade érzem magam.Fosiya Tiszta 30mm gombok kompatibilis a Mad Catz vonal Fight Sticks, Qanba Fight Sicks, valamint Hori Fightsticks.Ezek a gombok kifejezetten az egyéni joystick, hogy használjon fém kezelőpanel.Ha szeretné, hogy fedezze a panel lexan kérjük, használja OSBN-30 gomb.A függőleges microswitch van .Ezek a gombok beilleszkedni 30mm lyukak.Funkciók (1) vadonatúj, jó minőségű, Tiszta 30mm gombok. (2) Szín : Piros/Sárga/Kék/Zöld/Rózsaszín/Fehér. (3) Beépülő modul telepítés, könnyű cserélni a meglévő alkatrészeket használja. (4) fel Lehet szerelni anyag vastagsága 2-től 5 mm-es. (5) Minden Világos gombokat tartalmaz, nem kattintva mikro kapcsoló. (6) Sima, érzékeny, csendes. (7) Gyors, reaktív idő gyors visszaállítása. (8) a Tökéletes XBOX360/PS3/PS2 szabályozó, illetve Arcade gép, amely a kereslet a legmagasabb minőségű alkatrészeket. (9) Illeszkedik a legtöbb Hori, valamint Mad Catz joystick Is használja a gombokat, hogy a saját egyéni vezérlő. (10) A szolgáltató az élet lehet, mint a váll, a Sanwa OBSN-30 Gomb.Specifikáció : (1) a Márka Neve : Fosiya (2) Gombot Modell : 30mm (3) Típus : 30mm Nyomógomb (4) Beépítési furat átmérő : 30mm (5) Teljes átmérő : 33mm (6) a Termék Tömege : 10.

További részletek

(1) Brand Name :
Fosiya
(2) Button Model :
30mm
(3) Type :
30mm Push Button
(4) Mounting hole diameter :
30mm
(5) Overall diameter :
33mm
(6) Product Weight :
10

A vevők választása