Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Wii Remote Kontroller, a Motion Plus Kompatibilis a Wii-s Wii U Konzol ECRAB Wii Controller Szilikon Esetben csuklópánt (Fekete)

Wii Remote Kontroller, a Motion Plus Kompatibilis a Wii-s Wii U Konzol ECRAB Wii Controller Szilikon Esetben csuklópánt (Fekete)

HUF 3.33
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

Műszaki adatok : Szín : Black Remote méret : 51 inches Bluetooth ellenőrzési távolság : körülbelül 196 inches Connecting utasítás : 1. Lépés : Nyissa meg a Wii konzol;2. Lépés : Helyezze be a 2 AA elem (nem tartozék) a wii távirányító, majd kapcsolja be a távoli;2. Lépés : nyomja meg a piros gombot a wii konzol egy pillanatra után nyomja meg a SYNC gombot a távirányítón.Kapcsolat sikeres, ha csak 1 fény a (nyomja meg a reset a wii konzol, ha 4 fények ne hagyja abba a villogó, ismételje meg a lépéseket 1-2).Ha a kapcsolat megszakad, akkor kérjük ellenőrizze : 1. Ha az akkumulátor feszültség alatti 2.3 V a kapcsolatot, lehet, hogy eltört.Kérjük, változtassa meg, hogy az új elemeket;2. Az elemeket lehet laza;3. Kérjük, ne helyezzen a vezérlő túl közel, vagy túl messze van a Wii fogadó.Tartsa a távolságot belül 196 inchs. Meg lehet próbálni lenyomva a piros gombot a vezérlő (SYNC gomb), valamint a SYNC gombot a Wii konzol ismét.(1) Kérjük, nyomja meg a power kapcsolót, hogy a Wii Konzolt több mint 4 másodperc.(2) Miután meggyőződött arról, hogy a hatalom a lámpa pirosra vált, húzza ki a HÁLÓZATI adaptert.(3) Kérjük, húzza ki az akkumulátort a Wii remote várjon körülbelül 1 percet.(4) Kérjük, csatlakoztassa a HÁLÓZATI adaptert.(5) Helyezze be az akkumulátort a Wii távirányító, majd nyomja meg a főkapcsolót a Wii Konzol.(6) Egyidejűleg nyomja meg a piros gomb a Wii-Konzol pedig Wii remote.Tipp : Alacsony fogyasztású utasítások : A kapcsolat jelzőfény gyorsan villog.Kérjük, cserélje ki az akkumulátorokat, amikor az alacsony feszültség riasztás fordul elő.Kérjük, vegye figyelembe : powered by 2 AA elem, de az elemeket nem tartalmazza.Talán jobb lenne, ha a használt akkumulátorok.Mit wii-t kap?1 x Wii távirányító motion plus (akkumulátor nélkül)1 x Szilikon tok remoter1 x csuklópántot.

További részletek

A vevők választása