Nagyító 3X, majd 45X Kivilágított Kézi Nagyító Szemüveg, Nagyító Led a Olvasod, Mesterségek, Varrás, Érme Gyűjtemény, Hobbi, Munkapad. (Fehér)

Nagyító 3X, majd 45X Kivilágított Kézi Nagyító Szemüveg, Nagyító Led a Olvasod, Mesterségek, Varrás, Érme Gyűjtemény, Hobbi, Munkapad. (Fehér)

HUF 1.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

【Termék Alkalmazás】 : 3 X lencse jól megtervezett, az emberek, az alacsony látás, a makula degeneráció, hogy a kézműves, hobbi, vagy olvassa el a könyvek, térképek, újságok 45 X lencse tökéletes miniatúrák, ékszer, vagy szakmai ellenőrzés. 【3 LED Design】 : 3 Beépített energiatakarékos LED világítás a célja, hogy segítsen, hogy olvassa el, éjszaka, vagy sötét helyeken; Könnyen kezelhető, egyszerű BE / KI kapcsoló gomb; Powered by AAA elem. (Az elemeket a csomag nem tartalmazza). 【Törés-Bizonyíték】 : Megvastagodott gumiszerű keret körül a pohár, hogy segít megelőzni a törés a véletlen csökken, biztosítja a jó teljesítmény üveg lencse. 【Nagy Felbontású Optikai Lencse】: a lencse a zsebében nagyító fény magas átláthatóság, valamint a kis diszperziós együttható, valamint a képminőség jó, az egész látómező, valamint a kibővített szélén világos.A zsebében nagyító védi a szemét. 【Széles körben Használt】 : az Ideális Nagyító megtekintése finom részletek, a könyvek, újságok, folyóiratok, térképek, elektronika, miniatúrák, ékszerek, gyógyszeres doboz, hobbi, illetve kézműves.Kényelmes, ergonomikus fogantyú alkalmas a gyermekek, idősek, amatőrök, ékszerészek, javítás technikusok, kerti buffok, valamint bárki mást, aki ki akar elolvasni vagy megfigyelni az apró részlet, szöveges vagy alkatrészek.Nagyító Fény, LED-es Világító Nagyító 3 X 45 X Nagy Nagyítás, Könnyű Kézi az Idősek számára, Olvasás, Ellenőrzés, Ékszerek,Feltárása.

További részletek

A vevők választása