Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Bnibol 2Pack Szakadár Macska Nyakörv a Csengő ,Biztonsági Nyakörv Macskák részére Alkalmas fiú, egy Lány. (Daisy-Yellow&Green)

Bnibol 2Pack Szakadár Macska Nyakörv a Csengő ,Biztonsági Nyakörv Macskák részére Alkalmas fiú, egy Lány. (Daisy-Yellow&Green)

HUF 0.33
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

【Egyedi mintázat】 Macska Nyakörv, daisy, vagy virágmintás A macska úgy néz ki, szép, elegáns, gyönyörű. 【Mérete állítható】 2 Csomag, a macska nyakörv leginkább alkalmas a macska nyakát, a 7-11inches.Kérjük, ellenőrizze a méret a cuki macska vásárlás előtt. 【Magas minőségű anyag】Macska nyakörv készült tartós szövet, puha tapintású, használható sokáig, hogy a macska kényelmes viselet minden nap; a biztonsági öv csat felszabadítja gyorsan nyomás alatt, amely biztonságos, a pet pedig kényelmes, hogy nyissa ki. 【Hozz egy kis szakadár csengő, daisy medál】 Fényes harangok benne, hogy hallja egy elegáns cseng, amikor a macska aktív.A csengő hangja a jingle bell azonnal, lehetővé teszi, hogy tudja, hol van a macska.A Legújabb divat, a kedvtelésből tartott, de a színe élénkebb, világos.A gyors csat, könnyű viselet, illetve vegye le, könnyen állítható. 【】 Alkalmazás Macska nyakörv van a szép, divatos; alkalmas a mindennapi jelmez, esküvő, születésnap, Halloween, Karácsony, tavasz, nyár, majd más alkalommal is; ez is egy ideális ajándék. 2 Pack : a macska nyakörv leginkább alkalmas a macska nyakát, a 6-11inches.Egyedi minta : Macska Nyakörv, citrom, ananász Minta ,Az íj is szökött.Anyag : Macska nyakörv készült tartós pamut.

További részletek

A vevők választása