Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
SEENICE 2 Db Smink Szivacs Szett, Latex Ingyenes Beauty Blender Folyékony, Krém, alapozó Keverési Szépség Szivacs(Rózsaszín)

SEENICE 2 Db Smink Szivacs Szett, Latex Ingyenes Beauty Blender Folyékony, Krém, alapozó Keverési Szépség Szivacs(Rózsaszín)

HUF 449.10
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

1 Ez a smink szivacs a legújabb technológia latex-szabad hidrofil szivacs, nagyon puha, nem érzékeny, puha felületre, anti-peeling, tartós, így a bőr hibátlan, természetes smink. A nedves, mind a száraz használat : a vegyes szivacs lesz nagyobb, ha nedves, nyomkodjuk ki belőle a felesleges vizet, majd pat egyenletesen alkotnak egy gyönyörű smink. Újrafelhasználható, akkor tisztítsa meg a használt kozmetikai szivacs, egy szellőző helyen, hogy magától megszáradjon, majd használja újra. Ez ponge nagyszerű alkalmazása alapítvány képletek, pirul, majd laza por. 100% Kegyetlenség Ingyenes Vegán Barátságos. Ez a smink szivacs a legújabb technológia latex-szabad hidrofil szivacs, nagyon puha, nem érzékeny, puha felületre, anti-peeling, tartós, így a bőr hibátlan, természetes smink. A nedves, mind a száraz használat : a vegyes szivacs lesz nagyobb, ha nedves, nyomkodjuk ki belőle a felesleges vizet, majd pat egyenletesen alkotnak egy gyönyörű smink. Újrafelhasználható, akkor tisztítsa meg a használt kozmetikai szivacs, egy szellőző helyen, hogy magától megszáradjon, majd használja újra. Ez ponge nagyszerű alkalmazása alapítvány képletek, pirul, majd laza por. 100% Kegyetlenség Ingyenes Vegán Barátságos.

További részletek

A vevők választása