Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Kodi Professional MOULINE GYŰJTEMÉNY Zselés Körömlakk Szín 8ml (0.27 Fl Oz) Gél LED/UV Köröm Kabát Áztassa Ki / Eredeti (09 MN, 8ml.

Kodi Professional MOULINE GYŰJTEMÉNY Zselés Körömlakk Szín 8ml (0.27 Fl Oz) Gél LED/UV Köröm Kabát Áztassa Ki / Eredeti (09 MN, 8ml.

HUF 2.33
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

❤ 100% EREDETI Kodi Professional / tartós, 20 nap alatt több / Briliáns ragyog, / a LEGJOBB MINŐSÉGŰ ❤ MOULINE GYŰJTEMÉNY.Hozzon létre egy trendi színes skáláját gél polírozza a Mouline sorozat, a szakértők által inspirált a árnyalatú fogselymet szálak létrehozásához használt finom hímzések.A paletta a gél polírozó lehet biztonságosan az úgynevezett bázis egy modern értelmezést, mert nincs egyetlen unalmas színű.Minden árny játszik a maga módján tökéletesen kombinálható a többi a paletta, illetve kiegészíti a szépség. ❤ Egészségügyi Választás : Termékek, egészséges alapanyagokból, alacsony illata, NEM MÉRGEZŐ. ❤ Lehetne alkalmazni a bázis -, mind felső bármely márka'.Szükséges, hogy a kúra alatt az UV/LED lámpa.UV lámpa 36 W - 2 perc; LED - 30 másodperc.Könnyen eltávolítható Tippek Le. ❤ INGYENES Szállítás MAGYARORSZÁG 15-25 nap. ❤ 100% eredeti Kodi Professional!Kodi Professional MOULINE GYŰJTEMÉNY Zselés Körömlakk Szín 8ml. ❤ A jelenlegi gyűjtemény vezető tervezők által uralt mély, gazdag, sokrétű árnyalatok, magával ragadó a kombináció, a vizuális mélység.A legjobb megtestesítője trendi színek tekinthető a paletta az új gyűjtemény Mouline gél polírozó által létrehozott szakértői a népszerű márka Kodi Professional. ❤ Mouline gyűjtemény ötlet.Hozzon létre egy trendi színes skáláját gél polírozza a Mouline sorozat, a szakértők által inspirált a árnyalatú fogselymet szálak létrehozásához használt finom hímzések.A paletta a gél polírozó lehet biztonságosan az úgynevezett bázis egy modern értelmezést, mert nincs egyetlen unalmas színű.Minden árny játszik a maga módján tökéletesen kombinálható a többi a paletta, illetve kiegészíti a szépség. Jellemzők a Mouline gyűjtemény.Nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a magas minőség, a forma-gél polírozza a Mouline sor : - a állagú gél polírozza a sűrű, erősen pigmentált; - zománc textúra; - gél polírozó bizonyítani, nagy tartósság, illetve megtartani egy szalonképes megjelenés sokáig; - ajánlott alkalmazni gél polírozza a Mouline sorozat két vékony réteg nem áll rendelkezésre, minden egyes réteg egy UV-lámpa - 2 perc, egy LED-lámpa - 30-60 másodperc.

További részletek

A vevők választása