Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
FPV Távirányító Biztonsági Heveder, Távirányító Horog Jogosultja Heveder Távirányító Biztonsági Heveder Nylon Zsinórozás a DJI FPV Combo Drón

FPV Távirányító Biztonsági Heveder, Távirányító Horog Jogosultja Heveder Távirányító Biztonsági Heveder Nylon Zsinórozás a DJI FPV Combo Drón

HUF 0.33
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

Hosszúság beállítási csatos, állítható hosszúságú, 550‑920mm hosszúság beállítási tartomány, hogy megfeleljen a használata kötél hossza követelményeknekElfogadja nylon zsinórozás mód, nem könnyű felhívni a drótot, úgy érzi, puha , kényelmes, illetve folytatni.A zsinór lóg a távirányító a nyakad körül, hatékonyan megakadályozza, hogy véletlenül leesik.Fel van szerelve egy tároló kábel, amely lehet tárolni, ha nem használja az egyszerű szállítás, a horog könnyen , amely alkalmas a FPV Combo távirányító.Távirányító heveder szabadítani a kezem, hatékonyan csökkentve a nyomást a kezét, hogy könnyebb irányítani.Hosszúság beállítási csatos, állítható hosszúságú, 550‑920mm hosszúság beállítási tartomány, hogy megfeleljen a használata kötél hossza követelményeknek.Elfogadja nylon zsinórozás mód, nem könnyű felhívni a drótot, úgy érzi, puha , kényelmes, illetve folytatni.A zsinór lóg a távirányító a nyakad körül, hatékonyan megakadályozza, hogy véletlenül leesik.Fel van szerelve egy tároló kábel, amely lehet tárolni, ha nem használja az egyszerű szállítás, a horog könnyen , amely alkalmas a FPV Combo távirányító.Távirányító heveder szabadítani a kezem, hatékonyan csökkentve a nyomást a kezét, hogy könnyebb irányítani. Elfogadja nylon zsinórozás mód, nem könnyű felhívni a drótot, úgy érzi, puha , kényelmes, illetve folytatni. A zsinór lóg a távirányító a nyakad körül, hatékonyan megakadályozza, hogy véletlenül leesik. Hosszúság beállítási csatos, állítható hosszúságú, 550‑920mm hosszúság beállítási tartomány, hogy megfeleljen a használata kötél hossza követelményeknek. Távirányító heveder szabadítani a kezem, hatékonyan csökkentve a nyomást a kezét, hogy könnyebb irányítani. Fel van szerelve egy tároló kábel, amely lehet tárolni, ha nem használja az egyszerű szállítás, a horog könnyen , amely alkalmas a FPV Combo távirányító.Specifikáció : Elem Típus : Távirányító Strap Material : Nylon Color : Black Weight : Kb.3 oz The Legrövidebb Hossz : Kb.7 a Leghosszabb Hossza : Kb.2 in Quantity : 1 Pcs Applicable Modellek : Alkalmas DJI FPV Távoli Control Package List : 1 x Speciális Heveder Távoli Control Note : 1.

További részletek

Item Type:
Remote Control Strap
Material:
Nylon
Color:
Black
Weight:
Approx.38g/1.3oz
The Shortest Length:
Approx. 550mm/21.7in
The Longest Length:
Approx. 920mm/36.2in
Quantity:
1 Pcs
Applicable Models:
Fit for DJI FPV Remote Control
PackageList:
1 x Special Strap for Remote Control:
Note:
1. The delivery does not include FPV remote control.2. Please allow 0‑0.1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

A vevők választása