Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
25 Lap Neon Papírok A4-es Színes kétoldalas Nyomtató Papír,5 Színek Dekoratív papír dance floor party(8.27 x 11.69 hüvelyk)

25 Lap Neon Papírok A4-es Színes kétoldalas Nyomtató Papír,5 Színek Dekoratív papír dance floor party(8.27 x 11.69 hüvelyk)

HUF 899.10
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

?Elegendő mennyiség : https : 25 lap neon papírokat blacklight fél táncparketten dekorációk, elérhető 5 fluoreszkáló színek(narancs, sárga, zöld, rózsaszín, narancs-piros),minden lap UV reaktív neon karton kb 21 x 29,7 cm/ 8.69 inch, amely lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy 1.25 négyzetméter táncparketten a szőnyeg gyönyörű szem-catchinglong elég a party dekoráció szüksége van. ?Magas Minőség : sötétben világító neon papírok készült magas minőségű, nem-veszélyes anyagok, az erős, tartós.Ezek neon színek normál fény, de fény uv fény alatt, remek dekoráció lehet, hogy a fél vonzóbb,hozza a jó vizuális hatások, valamint hozzon létre egy romantikus hangulatot!. ?Egyszerű Használat : Tsimply össze ezeket a neon cardstocks a padlón, a szalagokat, a recepció mögött, hogy hozzon létre egy álmodozó hangulat a vendégeket. ?A széles körű Alkalmazás : https : Tökéletes fekete fény party dekoráció,fluoreszkáló buli,születésnapi parti nyaralás, farsang, ballagás, évforduló, nyugdíjas, esküvő, fetes, medencés buli, fesztivál ünnep, a Karácsony, babakád, iskolai tevékenységek.Azt is tartsa a fekete fény, buli a gyermekek megtanulják a varázslatos hatásai fekete fény. ?A Szolgáltatás:annyira biztosak Vagyunk benne, hogy Az áruház termékei a legjobb díszek a párt, hogy adunk egy kérdés nélkül visszatérítési politika.A tied most, s érezd a különbséget!. ?Elegendő mennyiség : https : 25 lap neon papírokat blacklight fél táncparketten dekorációk, elérhető 5 fluoreszkáló színek(narancs, sárga, zöld, rózsaszín, narancs-piros),minden lap UV reaktív neon karton kb. 21 x 29,7 cm/ 8.69 inch, amely lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy 1.25 négyzetméter táncparketten a szőnyeg gyönyörű szem-catchinglong elég a party dekoráció szüksége van. ?Magas Minőség : sötétben világító neon papírok készült magas minőségű, nem-veszélyes anyagok, az erős, tartós.Ezek neon színek normál fény, de fény uv fény alatt, remek dekoráció lehet, hogy a fél vonzóbb,hozza a jó vizuális hatások, valamint hozzon létre egy romantikus hangulatot!. ?Egyszerű Használat : Tsimply össze ezeket a neon cardstocks a padlón, a szalagokat, a recepció mögött, hogy hozzon létre egy álmodozó hangulat a vendégeket.

További részletek

A vevők választása