Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
DIPIUS Kompatibilis A Felső Változatát Az Oculus Quest 2 Vezérlő Markolat burkolat Akkumulátor Gyűrű Fedelét. (Szín : Piros, Kék)

DIPIUS Kompatibilis A Felső Változatát Az Oculus Quest 2 Vezérlő Markolat burkolat Akkumulátor Gyűrű Fedelét. (Szín : Piros, Kék)

HUF 1.67
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

√ Könnyen hordozható , jó komfortérzetet √ Rugalmas megjelenésű, vékony lencse , tökéletes megjelenés. √ A kombináció a virtuális, mind a valóság, teljesen elmerül a virtuális világban, miközben az értelemben a valódi világ. √ Gyorsabb hálózati sebesség, gyors kijelző , nagyobb szélesség, csökkenteni, valamint stabilabb kapcsolat. √ Felszerelt binokuláris színes perspektíva megoldás, reprodukálni az igazi világ, mint az emberi szem, a merítés, a cinema sound, virtuális végtelen feltárása, játszani VR. √ Könnyen hordozható , jó komfortérzetet. √ Rugalmas megjelenésű, vékony lencse , tökéletes megjelenés. √ A kombináció a virtuális, mind a valóság, teljesen elmerül a virtuális világban, miközben az értelemben a valódi világ. √ Gyorsabb hálózati sebesség, gyors kijelző , nagyobb szélesség, csökkenteni, valamint stabilabb kapcsolat. √ Felszerelt binokuláris színes perspektíva megoldás, reprodukálni az igazi világ, mint az emberi szem, a merítés, a cinema sound, virtuális végtelen feltárása, játszani VR.Kompatibilis oculus quest 2 Transparent fedezni controller No jel blokkoló, zavartalan jel flow Eliminates a szóváltás akkumulátor replacement All-in-one design teszi a telepítés easier Comfortable fogást a controller Lengthened alsó fogantyú cover Upgraded rögzítési módszer(Tipp : csak állítsa be a gumi, hogy összeegyeztethető legyen a kezed) Vastagabb, szélesebb design Soft szilikon anyag kényelmesebb wear Remove az akkumulátort a műanyag fület(Tipp : Műanyag akkumulátor, húzza a lap kerül az akkumulátor alatt)9 colors Translated a www.com/Translator (szabad változat) Kedves ügyfelek,Üdvözöljük a bolt, ha kell, a termékek, kérjük, vásárlás, kívánok boldog vásárolni.

További részletek

A vevők választása