Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Állj Esetben a Kindle Paperwhite,Prémium Tartós Szövet Fedél csuklópánt,Csak 6.8 hüvelyk Paperwhite 11 Generációs 2021 (Model No.M2L3EK)

Állj Esetben a Kindle Paperwhite,Prémium Tartós Szövet Fedél csuklópánt,Csak 6.8 hüvelyk Paperwhite 11 Generációs 2021 (Model No.M2L3EK)

HUF 1107.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

【MEGJEGYZÉS】Kérjük erősítse meg, hogy a modell száma a E-olvasó M2 L3 EK a vásárlás előtt a helyzetNem fér Kindle oasis vagy más Kindle E-olvasó. 【Beépített Stand Design】beépített összecsukható állvány, nyitható használható lesz, teljesen szabad kezet olvasása közben.Hoztam egy új olvasási élményt. 【Beépített Kártya Foglalat & csuklópánt】Dokumentum Kártya Zsebében tervezték, hogy tárolja a business kártya, bank kártya, fizetős, jegyzetek vagy számlák útközben.Csuklópánt lehetővé teszi, hogy olvastam egy kézzel könnyebb, kényelmesebb. 【Kiválasztott Anyag】Kiválasztott magas minőségű, szintetikus,puha, karcolás-ellenálló mikroszálas belső, a felület ujjlenyomat-ellenálló, karcolás-ellenálló, strapabíró, de hatékonyan védi az ön e-olvasó képernyő. 【Okos a Sleep/Wake】Nyitva, mint egy könyv, ébredj fel, az az e-readerautomatically, akkor közel aludni, ez fogja megmenteni az akkumulátort hosszabb készenléti idő. 1,Ez a klasszikus, magas minőségű mesterséges PU anyag, puha, karcolás-ellenálló mikroszálas belső, tartja a képernyőn, tiszta por.Nem csak gyönyörű, de egyben funkcionális, illetve protective2,Ez az e-olvasó az esetben a kindle paperwhite 11-én nem csak a tökéletes, hogy megvédje a saját, hanem egy nagy ajándék, hogy a barátaim, a családom során különleges események, mint a születésnapok, évfordulók, Karácsonyi gifts3,Teljes Védelem az esetben bilincs szerte a testben, valamint az ön számára nagy körben protection Vízálló.Megakadályozza a látszat karcolások, dint, kiömlik, a piszkot, de még mindig lehetővé teszi a könnyű hozzáférést biztosít az összes portok, gombok.Sarok megerősítése, csillapítás, amikor leesett a földre, hatékonyabb védelme a equipment4,A kindle paperwhite 11. magas minőségű esetben az ön számára órányi kényelmes olvasási élmény, könnyű, tartós, ez esetben tökéletes kezében az e-olvasó you5,Pontos vágás, fenntartva USB töltő nyílás bekapcsológombot helyzetben, minden funkció használható, anélkül, hogy eltávolítaná a case6 Miatt tényezők, mint például a felvételi szög, fény, kijelző, stb,enyhe szín különbség normális.

További részletek

A vevők választása