Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
SALUTUYA 5 Db Szilikon hővezető Pad,CPU GPU hővezetés Lap,a Nagy teljesítményű Tápegység, LED-Ipar(100x100x0.5mm-es,1,5 W/m-k)

SALUTUYA 5 Db Szilikon hővezető Pad,CPU GPU hővezetés Lap,a Nagy teljesítményű Tápegység, LED-Ipar(100x100x0.5mm-es,1,5 W/m-k)

HUF 3987.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

☁【JÓ TELJESÍTMÉNY】Jó hővezető, szigetelés, viszkozitás, rugalmasság, alacsony hő ellenállás, a tölteléket ☁【】 ALKALMAZÁS Alkalmazandó grafikus kártya Észak-Déli híd, háztartási gépek, nagy sebességű merevlemez, mikro hőcsöves hűtő, nagy teljesítményű tápegység, LED-ipar. ☁【 Hővezető】Termikusan vezető szilikon lap kiváló hővezető megfelel a hőszigetelés követelmények a legtöbb elektronikai termékek. ☁【FUNKCIÓ】A pad kifejezetten a használata hőátadás révén az intervallum, amely töltse ki az intervallum, valamint hatékonyan át a hőt a hőt generáló eleme, hogy a hűtőborda. ☁【EGYSZERŰ HASZNÁLAT】A pad közé a fűtést a hő szétoszlott alkatrész elérni hőátadás a szigetelés.A pad viszkozitás, egyszerű, kényelmes alkalmazás, stabil hővezetés, szigetelés, de a gyakorlatban, illetve a rugalmasság. ☁【JÓ TELJESÍTMÉNY】Jó hővezető, szigetelés, viszkozitás, rugalmasság, alacsony hő ellenállás, a tölteléket. ☁【】 ALKALMAZÁS Alkalmazandó grafikus kártya Észak-Déli híd, háztartási gépek, nagy sebességű merevlemez, mikro hőcsöves hűtő, nagy teljesítményű tápegység, LED-ipar. ☁【 Hővezető】Termikusan vezető szilikon lap kiváló hővezető megfelel a hőszigetelés követelmények a legtöbb elektronikai termékek. ☁【FUNKCIÓ】A pad kifejezetten a használata hőátadás révén az intervallum, amely töltse ki az intervallum, valamint hatékonyan át a hőt a hőt generáló eleme, hogy a hűtőborda. ☁【EGYSZERŰ HASZNÁLAT】A pad közé a fűtést a hő szétoszlott alkatrész elérni hőátadás a szigetelés.A pad viszkozitás, egyszerű, kényelmes alkalmazás, stabil hővezetés, szigetelés, de a gyakorlatban, illetve a rugalmasság.Specifikáció : Elem Típus : Hővezető Pad Size : 100 x 100 x 0,5 mm / 3.02 Szín : Blue Thickness Tolerancia : 0.01 Folyamatos Használata Hőmérséklet : -50~200℃Vezetőképesség Együttható : 1,5 W/m-kmass ellenállás : 10^12 Breakdown feszültség : 4.5 KVHardness : 30±5 Shore Aproportion : 2.05 szakítószilárdság : 15 kg/cm㎡Kiterjesztés : 48%Égésgátló Fokozat : 90 V-0-1 felhasználói Útmutató : 1.Tisztítsa meg a felületet, akkor ragasztott vagy tisztítani a felületet a tárgy, hogy távolítsa el a port, aztán az olaj.Könny védő film The bal kezével felveszi a védőfóliát az oldalon a terméket, hogy a jobb keze, nem könny a védőfóliát mindkét oldalon egyidejűleg, számának csökkentése, valamint a területen a közvetlen kapcsolatot a szilikon lap károsodásának elkerülése érdekében a viszkozitás pedig hővezető képessége a terméket.

További részletek

A vevők választása