Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Ágyéki Gerinc Érdekel, Moxibustion Foltok, Egyéni Fűtés Javítása Éles Fájdalom Elitzia ET9006 (1 Doboz, Ágyéki Gerinc Foltok)

Ágyéki Gerinc Érdekel, Moxibustion Foltok, Egyéni Fűtés Javítása Éles Fájdalom Elitzia ET9006 (1 Doboz, Ágyéki Gerinc Foltok)

HUF 816.30
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

A paszta színe egyenletes, fekete, vastag, fényes, hő értelemben tartós a hatása jóBárhol, bármikor, könnyen moxibustion.Könnyen hordozható, könnyen kezelhető, finoman szakadt le, akkor moxibustion.Lélegző nem szőtt szövet, kényelmes, tartós.Meleg tippek : 1. Óvatosan bánjunk vele, ha allergiás üröm 2. Egy kis emberek száma helyi viszkető vagy vörös kiütés a használat során, amely nem befolyásolja a fokozatos eltűnése után használja. Ez a normális, hogy a bőr egy égő érzés a használata során.Csomag 1 táska,mindegyik egy 12db.A paszta színe egyenletes, fekete, vastag, fényes, hő értelemben tartós a hatása jó.Bárhol, bármikor, könnyen moxibustion.Könnyen hordozható, könnyen kezelhető, finoman szakadt le, akkor moxibustion.Lélegző nem szőtt szövet, kényelmes, tartós.Meleg tippek : 1. Óvatosan bánjunk vele, ha allergiás üröm 2. Egy kis emberek száma helyi viszkető vagy vörös kiütés a használat során, amely nem befolyásolja a fokozatos eltűnése után használja. Ez a normális, hogy a bőr egy égő érzés a használata során.Csomag 1 táska,mindegyik egy 12db.Lehetőleg Üröm anyagok, meleg értelme a folyamatos, könnyen moxibustion otthon, multi-részben megfelelő.Hogyan kell használni 1. Vegye ki a moxibustion foltok, letépem a hátsó bélés papír. Tedd a moxibustion foltok a kényelmetlen testrész. Ajánlott idő 8-10 óra, használja óvatosan az emberek allergiás szalagot.Specifikáció Mennyiség : https : 12 db / zacskó Tárolási mód : Tárolja hűvös, száraz helyen.Óvintézkedések 1. Az emberek az allergiás fizikum le vannak tiltva. Terhes nők, valamint a szoptatás le vannak tiltva. Nem tapad a haj, a szemöldök, illetve azokat a helyeket, amelyek hajlamosak a verejtékezés, hogy ne essen le.

További részletek

A vevők választása