Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
UTOWO Klasszikus Fekete-Éreztem-Fedora-Kalapok-az-Nők, Széles Karimájú-Gyapjú-Farmer-Panama Jazz Kalap Öv-Csat(Méret:7 1/8~7 1/4)

UTOWO Klasszikus Fekete-Éreztem-Fedora-Kalapok-az-Nők, Széles Karimájú-Gyapjú-Farmer-Panama Jazz Kalap Öv-Csat(Méret:7 1/8~7 1/4)

HUF 1529.10
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjatA tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét. 65% Pamut, 35% Poliészter.Mosógépben Mosható. 【ANYAG】- 65% pamut, 35% poliészter, kivitelezés kiváló - lélegző, ultra kényelmes, könnyű, minden évben viselni. 【EGY MÉRET ILLIK LEGINKÁBB】 - Kalap Kerület 7-7 1/4 (22-22.84"), Állítható pánt belső illik leginkább a férfiak, mind a nők.meg lehet állítható méret, ha egy kicsit nagy. 【KLASSZIKUS DESIGN】- A felsőrész egyszerű övcsat design fog annyira divat, elegáns, vonzó.Lehet kopott ruha, vagy alkalmi ruha. 【KÉNYELMES VISELET】Ez a klasszikus éreztem, fedora kalap a nők számára rendkívül kényelmes, lélegző, az egységes, egész napos kényelmes rajta tapasztalat.Nem csak nézel ki, elegáns, de kényelmesebb is. 【ALKALMAZANDÓ ALKALOM】- Tökéletes visel vásárlás közben,kemping,túrázás,horgászat,utazás,buli,esküvő,születésnap, buli,beach,club,fotózás,egyház,fedett, valamint szabadtéri tevékenységekhez.nagyon ajánlom ezt a két hangot fedora kalap, hogy bárki, aki keres, divatos kalap.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.

További részletek

A vevők választása