Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Baoblaze 2X Kar Pet Képzés Falatot Ujjú Közepes testű Kutyáknak Agility Képzés Játék

Baoblaze 2X Kar Pet Képzés Falatot Ujjú Közepes testű Kutyáknak Agility Képzés Játék

HUF 1.33
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

Egy erős , rugalmas, kényelmes a használata, a hüvely, a segítők védelmiAnyag : kiváló minőségű ruhát, magas vászon sűrűség.A hüvely őrség célja, hogy segítsen a kutya tréner megérteni az irányt a kutya, hogy megakadályozza az ujj patch a leharapja.Védelem ellen, harapás, becsapódás során kutya képzés.Alkalmas meidum nagy felnőtt kutya harapás gyakorlat.Egy erős , rugalmas, kényelmes a használata, a hüvely, a segítők védelmi.Anyag : kiváló minőségű ruhát, magas vászon sűrűség.A hüvely őrség célja, hogy segítsen a kutya tréner megérteni az irányt a kutya, hogy megakadályozza az ujj patch a leharapja.Védelem ellen, harapás, becsapódás során kutya képzés.Alkalmas meidum nagy felnőtt kutya harapás gyakorlat.Leírás : - Egy erős , rugalmas, kényelmes a használata, a hüvely, a segítő védelme. - Anyaga : kiváló minőségű ruhát, magas vászon sűrűség - A hüvely őrség célja, hogy segítsen a kutya tréner megérteni az irányt a kutya, hogy megakadályozza az ujj patch a leharapja. - A védelem ellen, harapás, becsapódás során kutya képzés. - Alkalmas meidum nagy felnőtt kutya harapás gyakorlat.Tulajdonságok : - Anyaga : Vászon Méret(Lx Wx T) : Kb.91in Package Tartalma : 2 Db Sleeve Note : Mivel a méret felett mérik kezét, a méret a tényleges tétel lehet, hogy kicsit más a méret felett.Mivel a fényhatások, monitor beállítások, stb.Lehet, hogy egy kis különbség a színtónus a képek, illetve a tényleges tétel.Sok éves tapasztalattal árusítás online, vagyunk összpontosíthatunk a legjobb termék, illetve szolgáltatás az ügyfelek számára.

További részletek

- Material:
Linen
- Size(LxWxT):
Approx.60x23x15cm/23.62x9.06x5.91in
Package Includes:
2 Pieces Sleeve:
Note:
Since the size above is measured by hand, the size of the actual item could be slightly different from the size above.:
Due to the lighting effects, monitor settings, etc. There could be some slight difference in the color tone of the pictures and the actual item.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

A vevők választása