Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
HATALMAS - Dinoszaurusz Triceratops - Szoros-Több Rétegben. Készült Tartós, Erős & Kemény. Interaktív Játék (Tug, Toss & Fetch).

HATALMAS - Dinoszaurusz Triceratops - Szoros-Több Rétegben. Készült Tartós, Erős & Kemény. Interaktív Játék (Tug, Toss & Fetch).

HUF 0.33
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

Extrém tartósság több réteg anyagVarrott több alkalommal is – Kritikus varratok további varrott heveder, hogy fedezze a varrás, növeli az erőt.Puha, rugalmas anyag, nem nehéz élek.Úszik a vízen, s gépben mosható (száraz levegő).Hatalmas játék célja, interaktív játék, nem pedig gumicsontot.Extrém tartósság több réteg anyag.Varrott több alkalommal is – Kritikus varratok további varrott heveder, hogy fedezze a varrás, növeli az erőt.Puha, rugalmas anyag, nem nehéz élek.Úszik a vízen, s gépben mosható (száraz levegő).Hatalmas játék célja, interaktív játék, nem pedig gumicsontot.Hatalmas kutya játékok gondolnunk tartósság, valamint a megközelítés, egy új szemszögből.Tartósság jön létre, minden egyes játék több réteg rugalmas anyagok mozog a kutya fogai között, ahelyett, könnyezés.Ahhoz képest, egyéb játékok, Hatalmas kutya játékok nem nehéz élek.Az eredmény az, hogy ezek a játékok ne támogassák a rágás – jó, amikor megpróbálja kedvét rágás szokások.Ezek a játékok úgy tűnhet, plüss kívülről, de a tartósság funkciók belső, hogy ezek a játékok puha, mégis NAGYON erős.Kérjük, legyen felelős a kutya tulajdonosa, s csak akkor engedi a kutyát kell játszani a játékot felügyelet alatt.Ne engedje, hogy a pet szervezetébe olyan része a játék.

További részletek

A vevők választása