Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Floppy Kutya Csak Úgy Emelkedett Kutya Ágy. Király Gyerekágy Levehető Kupola Árnyékában. Beltéri vagy Kültéri Kisállat Használni.

Floppy Kutya Csak Úgy Emelkedett Kutya Ágy. Király Gyerekágy Levehető Kupola Árnyékában. Beltéri vagy Kültéri Kisállat Használni.

HUF 2763.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

Intézkedések 30" L 24" W 28" H Tartja A Pet Király A Meleg Napokon.Árnyékban Lombkorona Nyújt Egy jó Hely A Pihenésre a Meleg Napokon Segít A Pet Érzem magam Biztonságban.Magas Minőségű 1680 D Oxford Szövet, Acél Keret Biztosítja, Hosszú távú Használat.Könnyű, Hordozható Pet Kiságy Könnyű Közlekedés, Könnyen Összeszerelhető.Lélegző Mesh Lehetővé teszi a Levegő Áramlását, Hogy Háziállatot Tartani Érzés, Hűvös, Kényelmes.Intézkedések 30" L 24" W 28" H. Tartja A Pet Király A Meleg Napokon.Árnyékban Lombkorona Nyújt Egy jó Hely A Pihenésre a Meleg Napokon Segít A Pet Érzem magam Biztonságban.Magas Minőségű 1680 D Oxford Szövet, Acél Keret Biztosítja, Hosszú távú Használat.Könnyű, Hordozható Pet Kiságy Könnyű Közlekedés, Könnyen Összeszerelhető.Lélegző Mesh Lehetővé teszi a Levegő Áramlását, Hogy Háziállatot Tartani Érzés, Hűvös, Kényelmes.Vagyunk, kutya tulajdonosok, s a szeretők, akinek szenvedélye az egyedi, minőségi termékek, hogy a kutya szerelmes.Mi hozza létre át-plüss ágy, megfelelő kényelem, magas kutya ágyak a lombkorona árnyalatú, valamint egy kis hozzáállás, csere kiterjed, hogy a régi ágy olyan jó, mint az új, egyedi láda kiterjed, hogy dupla takaró, hordozható kutya házak, sokoldalú, utazás, hordozók, uszodák, meg egy csomó más nagy cucc.Fedezze fel a teljes katalógus kideríteni, hogy miért minden kutya szeretne lenni egy Kajla Kutya.

További részletek

A vevők választása