Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
LOVEPET Kutya Ápolás Clipper,Újratölthető, Vezeték nélküli Pet Haj Clipper Meghatározott Kutyák, Macskák, Alacsony Zajszint, Alacsony

LOVEPET Kutya Ápolás Clipper,Újratölthető, Vezeték nélküli Pet Haj Clipper Meghatározott Kutyák, Macskák, Alacsony Zajszint, Alacsony

HUF 7002.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

A levehető kerámia penge könnyű cserélni, tiszta, anélkül, hogy a rozsdás, valamint az R-edge design megakadályozza a véletlen darabok a pet bőre, de könnyen távolítsa el a felesleges szőrUltra-csendes design, ingyen dolgozik a zaj csak körülbelül 50 decibel, nem megijeszteni a pet ha levágtad a hajad, így a kisállat nem lesz problémás.Pet grooming olló felszerelt, kiváló minőségű töltő, illetve nagy kapacitású cserélhető lítium-elemek, valamint a tápkábel.Amikor a készülék ki van kapcsolva, akkor csatlakoztassa a dugót, hogy a vágó, illetve módosítani.Jön a 4-es méretben a comb mellékletek : 3mm, 6mm, 9mm, 12mm, amely lehetővé teszi, hogy vágja el a pet haja be a kívánt hosszúságot, majd stílus, még akkor is, ha soha nem csináltam, hogy egy pet előtt, nyugodtan vágja a pet, Hogy a pet szebb.Mentse a pénzt : könnyedén eltávolítani a pet kabát ezzel az elektromos pet olló, ami sokkal olcsóbb, mint egy kozmetikus találkozó!Minőségbiztosítás : a 60 napos pénz-visszafizetési garancia a minőségi kapcsolatos kérdések, 18 hónap garancia.tulajdonságok : 1. Tengely anyaga : kopásgátló brass2. Bemeneti feszültség : 100 V-240 V 50 / 60 Hz3. Töltési idő : 4-5 hours4. Teljesen feltöltött menetidő : 2 hours5. Hálózati kábel hossza : kb 180cm Package Tartalmazza : 1 teljesítmény charger1 tisztítás brush1 box1 manual4 x comb attachment Note : szállítási korlátozások Miatt, a csomag nem tartalmazza olaj szerelvények.A fuvarozó megkért minket, hogy távolítsa el az olajat.Remélem, megérti.Ez a pet olló készlet tartja a pet jó állapotú, nagyon hasznos mind a haza, mind szakmai szalonok!Ez az új szakmai vezeték nélküli pet haj clipper készlet nyújt a pet kiváló pet grooming tapasztalat.Hagyd, hogy a pet fésülje a haját a saját házában, majd élvezze az érzés, a stressz-mentes kényelem.Nincs drágább, pet grooming számlákat, megteheti könnyen.

További részletek

1. Axis material:
anti-wear brass
2. Input power:
100V-240V 50 / 60Hz
3. Charging time:
about 4-5 hours
4. Fully charged running time:
about 2 hours
5. Power cord length:
about 180cm
Package Included:
1 power charger:
1 cleaning brush:
1 box:
1 manual:
4 x comb attachment:
Note:
Due to shipping restrictions, your package does not include oil fittings. The carrier asked us to remove the oil. I hope you can understand.
This pet scissors kit keeps your pet in good condition and is very useful in both home and professional salons!:
This new professional cordless pet hair clipper kit will provide you and your pet with an excellent pet grooming experience.:
Let your pet comb his hair in his own house and enjoy the feeling of stress-free comfort.:
There are no more expensive pet grooming bills, you can do it easily. :

A vevők választása