Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
PriPre Kutya Rózsaszín Egyszarvú póló Színes Sky/Szivárvány Minta Nyomtatott Pet-Ing Softable Pizsama Nagytestű Kutyáknak (3XL, Rózsaszín)

PriPre Kutya Rózsaszín Egyszarvú póló Színes Sky/Szivárvány Minta Nyomtatott Pet-Ing Softable Pizsama Nagytestű Kutyáknak (3XL, Rózsaszín)

HUF 0.33
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

【Anyag】 Spandex+PamutLégáteresztő, puha, rugalmas, hogy megvédje a kutya bőre allergének vagy napégés.ez Selymes érzem, HD dinoszaurusz vagy egyszarvú minta,tökéletes fotózás,buli,mindennapi viselet,vagy bármilyen alkalomra. 【Design】Az ing szegély, dekoltázs, valamint Bordázott mandzsetta rugalmas kialakítás a kényelmes illeszkedést,könnyen fel, majd vegye le.Továbbá ne essen le, de nem szorosan. 【Részletek】A színek élénkek, a ruhák, vagy erős, jól varrott.Vágd nagyobb a hasa, a könnyű bili szünetek,biztosítva a kutya jól érzik magukat rajta ez a póló.Mosógépben mosható, szárítható,nem zsugorodik, vagy elhalványul. 【Anyag】 Spandex+Pamut.Légáteresztő, puha, rugalmas, hogy megvédje a kutya bőre allergének vagy napégés.ez Selymes érzem, HD dinoszaurusz vagy egyszarvú minta,tökéletes fotózás,buli,mindennapi viselet,vagy bármilyen alkalomra. 【Design】Az ing szegély, dekoltázs, valamint Bordázott mandzsetta rugalmas kialakítás a kényelmes illeszkedést,könnyen fel, majd vegye le.Továbbá ne essen le, de nem szorosan. 【Részletek】A színek élénkek, a ruhák, vagy erős, jól varrott.Vágd nagyobb a hasa, a könnyű bili szünetek,biztosítva a kutya jól érzik magukat rajta ez a póló.Mosógépben mosható, szárítható,nem zsugorodik, vagy elhalványul.

További részletek

A vevők választása