Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
LED Biztonsági Kutya Nyakörvek Az Éjszakai Séta, Látótáv. Ragyogó Fény, Megvilágítás. Maradj Látható Autók & Emberek! (Zöld)

LED Biztonsági Kutya Nyakörvek Az Éjszakai Séta, Látótáv. Ragyogó Fény, Megvilágítás. Maradj Látható Autók & Emberek! (Zöld)

HUF 2.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

Egy világító nyakörv kritikus termék a kutya biztonságaVilágító kutya nyakörv lehetővé teszi a tulajdonosok, sétálók, illetve a járművezetők számára, hogy a kutyák, amikor sötét van, illetve segít megelőzni a baleseteket vagy a kutya eltéved.Ha a kutya már hosszú haj vagy a bőr ráncait, a nyaka körül, te vagy a legjobb egy LED-Gallér.Három könnyen flash beállítások, jelentős fém hurok a vezető mellékletet, valamint a kiváló minőségű üvegszálas optika, tökéletes a hosszú sétákat.Vízálló, mind gyakorlati, ezek a nyakörvek lehet elhelyezni egy kutya meglévő gallér vagy használni, mint a gallér is.Különböző színű, ez a fényes LED nyakörv segítségével nyomon követheti a pup, függetlenül attól, hogy a rendelkezés a nappal.Egy világító nyakörv ad ki biztonsági 360 fokos látószög ellentétben az index, vagy a gallér fény, amely jellemzően lóg alá a kutya nyakát.A legtöbb világító nyakörv flash, a láthatóság növelése.Ha sétálni a kutyát, amikor sötét van, mint a reggel, munka előtt, vagy késő este, lehet, hogy fektessenek be egy világító kutya nyakörv, hogy biztosítsa a kutya látható.Világító nyakörv nem csak megmutatja, hol a kuvasz az, ami nagyszerű, ha inkább hagyd ki őket a vezetést, de ez is arra szolgál, mint egy figyelmeztetés, hogy a másik kutyasétáltató, valamint a nyilvánosságot, hogy egy kutya veled van.Ez nagyon jól jön, mikor jön, hogy a kerékpárosok, autók, illetve egyéb veszélyek az utakon, valamint utak.5 CM * Hosszúság (45-52) CM - es, Piros, Kék, Sárga, Rózsaszín, Zöld, Narancs, Fekete (fehér LED).A legtöbb kutya már régen gallért visel, így nem lesz nyűgös, ha egy másik, vagy egy plusz nyakörv.Sokan vannak, könnyű, könnyen veszi ki, tehát nem hozzá semmilyen extra időt, hogy az elő-adó-vevő.Valamint tartani a kutya biztonságban a potenciális veszély, ők is segítenek, hogy a fény a módja, séta közben, valamint segít neked, hogy lásd, hol van a kutya befejezte a szakmában.Villogó kutya nyakörvek beépített LED-es lámpák, amely lehetővé teszi, hogy tartsa szemmel, hol a kutya, miközben szedi őket a fontos rádiók.Tökéletes azok számára, sötét reggel, este séta a téli időszakban.

További részletek

A vevők választása