Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
PETRICK Biztonsági Kutya Szájkosár Anti Harapás Ugat Rágás Állítható Lélegző Szájat Borító Extra Kicsi Közepes testű Kutyáknak (Narancs, Nagy)

PETRICK Biztonsági Kutya Szájkosár Anti Harapás Ugat Rágás Állítható Lélegző Szájat Borító Extra Kicsi Közepes testű Kutyáknak (Narancs, Nagy)

HUF 989.10
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

[ Biztonság & Védelem ] : PETRICK biztonsági kutya szájkosár rendelkezik, emberséges módon, hogy megakadályozzák a szőrös barátja a harapás ugat, valamint a rágás szemét [ Egyedi design ] : Front megnyitása lehetővé teszi, hogy a szőrös barátja italt, levegőt könnyen. [ Könnyen tisztítható ] : Készült könny-ellenálló különleges bevonat nylon hozzáadott tartósság, kényelem, valamint az mosható, így tartsd tisztán, egyszerűen. [ Állítható fit ] : Jó, hogy a képzés könnyebb, biztonságosabb, valamint az egyszerű, hogy az csak csúszik át a barátja orra, majd beállítja a kényelmes illeszkedést. [ Napi használat ] : Különösen hasznos kirándulások, hogy az állatorvos, kutyakozmetika, vagy érzékeny kutyák. [ Biztonság & Védelem ] : PETRICK biztonsági kutya szájkosár rendelkezik, emberséges módon, hogy megakadályozzák a szőrös barátja a harapás ugat, valamint a rágás szemét. [ Egyedi design ] : Front megnyitása lehetővé teszi, hogy a szőrös barátja italt, levegőt könnyen. [ Könnyen tisztítható ] : Készült könny-ellenálló különleges bevonat nylon hozzáadott tartósság, kényelem, valamint az mosható, így tartsd tisztán, egyszerűen. [ Állítható fit ] : Jó, hogy a képzés könnyebb, biztonságosabb, valamint az egyszerű, hogy az csak csúszik át a barátja orra, majd beállítja a kényelmes illeszkedést. [ Napi használat ] : Különösen hasznos kirándulások, hogy az állatorvos, kutyakozmetika, vagy érzékeny kutyák.Segít megállítani a kutya, a teljesítő romboló pedig potenciálisan veszélyes viselkedés Petrick biztonsági kutya szájkosár.Ez a praktikus darab segíteni megakadályozza, szorító, harapás, valamint ugat, míg a tervezés segít csökkenteni a stressz a házigazda.Rendelkezik egy állítható fej-mellekkel, puha belső bélés, valamint légáteresztő szája kinyílik, így a szőrös barátja lehet nadrág, lélegezz könnyedén.Petrick biztonsági kutya szájkosár kiválóan alkalmas kirándulások, hogy az állatorvos, ápolás ülések, érzékeny kutyák.

További részletek

A vevők választása