Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Madyson Youdow Biztonságos, Nem Mérgező Latex Kutya Játékaimat, A Kutya Rágja Moláris Játékok, Vicces Kis Állatok Design (Fehér)

Madyson Youdow Biztonságos, Nem Mérgező Latex Kutya Játékaimat, A Kutya Rágja Moláris Játékok, Vicces Kis Állatok Design (Fehér)

HUF 6237.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

Egy nagy összeadás-hoz hozzá, hogy az arsenal játékokat a kölykökHárom különböző játékaimat : Tehén, Elefánt, Kutya.Tartós bélés egészül ki, hogy a játék a hosszabb lejátszási idő pedig tartósság.Mi is megerősítik az összes varratok, hogy a játékok keményebb.Biztosítani óra szórakozás.Nem agresszív chewers.Mint minden más játék, a játékaimat nem elpusztíthatatlan.Javasoljuk, felügyelt játszani, időben csere a törött is.Puha Plüss Teremt Rágás kielégülést okoznak a Természetes Ösztön.Egy nagy összeadás-hoz hozzá, hogy az arsenal játékokat a kölykök.Három különböző játékaimat : Tehén, Elefánt, Kutya.Tartós bélés egészül ki, hogy a játék a hosszabb lejátszási idő pedig tartósság.Mi is megerősítik az összes varratok, hogy a játékok keményebb.Biztosítani óra szórakozás.Nem agresszív chewers.Mint minden más játék, a játékaimat nem elpusztíthatatlan.Javasoljuk, felügyelt játszani, időben csere a törött is.Puha Plüss Teremt Rágás kielégülést okoznak a Természetes Ösztön.Biztonságos, Nem mérgező Latex Kutya Játékaimat Termék Leírás : Elem Típus : Kisállat Játék Játékok Típusa : gumicsontot Anyag : Latex Szín : Fehér, Lila, Barna célközönség : Kutya Méret : Jellemzők : 1. Biztonságos : Készült magas minőségű anyag, nem mérgező, biztonságos háziállatok rágni, játszani. Vonzó : a forma A játék aranyos kis állatok, amelyek vonzzák a kíváncsiság, a kutyák őket rágni, hogy a szíved tartalmát. Tartós : Ez a játék ellenáll a kopás a kutyák játszanak vele, nem könnyű sérülést. Egészséges : A játék segít fenntartani a moláris a kutyák biztosítása, egészséges fogak, ez is segít változtatni a hangulat, ha nem tetszik nekik. Érzelmi Híd : lehet építeni egy erősebb kapcsolatot a kutya keresztül játszani ezt a játékot.Legyen képes építeni boldog emlékek velük keresztül ez a játék.Csomag Tartalmazza : 1 x kisállat játék Megjegyzések : 1. Kérem, engedje meg, egy 0,5 - 1-es különbség miatt kézi mérés közötti különbség a különböző színek. Mivel a képernyőn különbség, a színe lehet egy kicsit más, mint amit várunk, kérjük teszi lehetővé.

További részletek

A vevők választása