Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Topiky 20db Üreges Kupa Kártya, Papír Forma Tökéletes Dekoráció Esküvői Név, Hely, Kártyát, Gyönyörű Party Esküvő(Rózsaszín)

Topiky 20db Üreges Kupa Kártya, Papír Forma Tökéletes Dekoráció Esküvői Név, Hely, Kártyát, Gyönyörű Party Esküvő(Rózsaszín)

HUF 8154.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

1Nagyon gyönyörű, gyönyörű kupa kártya, díszített, a kupa, adjunk hozzá egy nagyon szép, hogy a parti / party / esküvő.Tökéletes dekoráció tetején egy kupa bort.Ezek a gyönyörű hely, kártyát ad egy elegáns, kitűnő módja annak, hogy bármilyen különleges alkalomra, mint a vacsora, buli, szertartás, illetve gyűjtése.Használat - használni, mint a bor a pohár kártya asztalon lapot, név, kártya, kártya hely, stb.papír, luxus egy gyönyörű megjelenés.Nevét a vendégek az üres hely, ha kell.Hagyd, hogy a vendég úgy érzi, egyedi majd, hogy a párt elegáns.Nagyon jó kiegészítő, esküvői dekoráció.Ezek a kártyák a jó papír raktáron.Kicsi, gyönyörű, amely ülj szépen a bor vagy víz üveg.alkalmas esküvő, party, vacsora, candy svédasztalos ünnepi vacsora, stb.ezekkel a hely kártya beállítása teszi igazán szórakoztató.Te szokásosan a falon élvezze minden nap jó hangulat. Nagyon gyönyörű, gyönyörű kupa kártya, díszített, a kupa, adjunk hozzá egy nagyon szép, hogy a parti / party / esküvő. Tökéletes dekoráció tetején egy kupa bort.Ezek a gyönyörű hely, kártyát ad egy elegáns, kitűnő módja annak, hogy bármilyen különleges alkalomra, mint a vacsora, buli, szertartás, illetve gyűjtése. Használat - használni, mint a bor a pohár kártya asztalon lapot, név, kártya, kártya hely, stb.papír, luxus egy gyönyörű megjelenés. Nevét a vendégek az üres hely, ha kell.Hagyd, hogy a vendég úgy érzi, egyedi majd, hogy a párt elegáns. Nagyon jó kiegészítő, esküvői dekoráció.Ezek a kártyák a jó papír raktáron. Kicsi, gyönyörű, amely ülj szépen a bor vagy víz üveg.Tulajdonságok : Állapot : 100% új Anyag : Papír Súly : Kb.16g Méret : (kb) 11*7cm/4.75 hüvelyk Szín : fehér,piros,lila,rózsaszín,kék(opcionális) a Csomag tartalmazza a következőket : 20*Házassági Név, Hely, Kártyát Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, enyhe hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

További részletek

Condition:
100% brand new
Material:
Paper
Weight:
Approx.16g
Size:
(approx)
11*7cm/4.33*2.75inch :
Color:
white,red,purple,pink,blue(optional)
  :
Package include:
 
20*Wedding Name Place Cards :
  :
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

A vevők választása