Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
FUUIE Boros Állvány, Rozsdamentes Acél Talpas, Fogas borospince, Ütés-Ingyenes,Konyha Üveg Bor Tároló Állvány. (Szín : 2)

FUUIE Boros Állvány, Rozsdamentes Acél Talpas, Fogas borospince, Ütés-Ingyenes,Konyha Üveg Bor Tároló Állvány. (Szín : 2)

HUF 6003.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

Tökéletes tárolására sok bort palackokban is egy fantasztikus szervezet, rendszer, amikor valami bántKlasszikus design akcentussal bármely otthon, konyha, étkező, vagy borospince.Ez is egy nagy ajándék különleges alkalmakra, vagy a bor szerelmeseinek. ✿ A teljes magasság után lógott a kupa nem haladhatja meg a magassága a bor rekesz. ✿Készült, magas minőségű rozsdamentes acél, jó tartósság, erős szerkezetű, könnyen tisztítható, nem könnyű a rozsda, hosszú élettartam. ✿A konzol egy slot megfelelően lehet beállítani, hogy a vastagsága a kabinet lemez. 0,5 CM-4 CM lehet használni. ✿Alkalmas a különböző polcok károsítása nélkül, a bútor, könnyen telepíthető fúrás nélkül, növeli a teherbírás.Tökéletes tárolására sok bort palackokban is egy fantasztikus szervezet, rendszer, amikor valami bánt.Klasszikus design akcentussal bármely otthon, konyha, étkező, vagy borospince.Ez is egy nagy ajándék különleges alkalmakra, vagy a bor szerelmeseinek. ✿ A teljes magasság után lógott a kupa nem haladhatja meg a magassága a bor rekesz. ✿Készült, magas minőségű rozsdamentes acél, jó tartósság, erős szerkezetű, könnyen tisztítható, nem könnyű a rozsda, hosszú élettartam. ✿A konzol egy slot megfelelően lehet beállítani, hogy a vastagsága a kabinet lemez. 0,5 CM-4 CM lehet használni. ✿Alkalmas a különböző polcok károsítása nélkül, a bútor, könnyen telepíthető fúrás nélkül, növeli a teherbírás.Anyag : Metal Metal Típusa : Szén-Steel Feature : Környezetbarát.

További részletek

A vevők választása