Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
CNBTR Fekete M6-os Cink Bevonat, Nejlon -, illetve Szén-Acél, Hex Karima Zár Dió Csomag 20

CNBTR Fekete M6-os Cink Bevonat, Nejlon -, illetve Szén-Acél, Hex Karima Zár Dió Csomag 20

HUF 538.20
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

Az alkatrész rugalmas nylon helyezze be jól illeszkedjen ellen, a rögzítőelem pedig úgy tervezték, hogy megakadályozzák a lazításIntegrált karima nyújt ez a dió, nagyobb terhelhetőség.A szál átmérője ezek a komponensek az 5 mm-rel a perem átmérője 14 mm.A szén-acél horganyzott kivitelben, magas keménységű, hosszú élettartam.A nylon lapkák, ezek az ellenanyákat nagymértékben csökkenti a rezgést, majd lazítás alatt nyomaték.Nuts újra fel lehet használni akár 50-szer, használható együtt csavarok, alátétek, vagy csavarral, mint kötőelemek, ha mechanikusan csatlakozó anyagok, illetve nem károsítja a szálak a kötőelemek használni őket.Rezgés, nem laza.A peremes kialakítás lehetővé teszi, hogy a dió span nagyobb a lyuk, mint a hagyományos nylon helyezze be lekvárt, diót, miközben egy több is ellátott stressz szorítóerő arány.Lehet széles körben használt ipari gépek, műszerek, elektronikai termékek, garázs, háztartási gépek, bútor, hajó, szerelés, stb.Ha bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban, bátran forduljon a CNBTR Szolgáltatás a legjobb, hogy egy kielégítő választ.Az alkatrész rugalmas nylon helyezze be jól illeszkedjen ellen, a rögzítőelem pedig úgy tervezték, hogy megakadályozzák a lazítás.Integrált karima nyújt ez a dió, nagyobb terhelhetőség.A szál átmérője ezek a komponensek az 5 mm-rel a perem átmérője 14 mm.A szén-acél horganyzott kivitelben, magas keménységű, hosszú élettartam.A nylon lapkák, ezek az ellenanyákat nagymértékben csökkenti a rezgést, majd lazítás alatt nyomaték.Nuts újra fel lehet használni akár 50-szer, használható együtt csavarok, alátétek, vagy csavarral, mint kötőelemek, ha mechanikusan csatlakozó anyagok, illetve nem károsítja a szálak a kötőelemek használni őket.Rezgés, nem laza.A peremes kialakítás lehetővé teszi, hogy a dió span nagyobb a lyuk, mint a hagyományos nylon helyezze be lekvárt, diót, miközben egy több is ellátott stressz szorítóerő arány.Lehet széles körben használt ipari gépek, műszerek, elektronikai termékek, garázs, háztartási gépek, bútor, hajó, szerelés, stb.Ha bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban, bátran forduljon a CNBTR Szolgáltatás a legjobb, hogy egy kielégítő választ.

További részletek

Material:
Nylon and carbon steel
Finish:
Black Zinc Plated
Color:
Black
Spec:
M6
Screw hole inner diameter:
about 4.7mm / 0.19 inch
Hexagonal(edge to edge) diameter:
9.9mm /0.39 inch
Dimension:
14 x 8.9mm/ 0.55 x 0.35 inch (Cap Diameter x Thickness)
Brand name:
CNBTR
Weight:
86g
Features:
1. The component's elastic nylon insert fits snugly against the fastener and is designed to prevent loosening. An integrated flange provides this nut with greater load carrying capacity. :
2. The thread diameter of these components is about 5 mm and the flange diameter is about 14 mm. Made of carbon steel with galvanized finish for high hardness and long service life. With nylon inserts, these locknuts greatly reduce vibration and loosening under torque. :
3. Nuts can be reused up to 50 times, used together with bolts, washers or screws, as fasteners when mechanically connecting materials, and will not damage the threads of the fasteners used with them. :
4. Vibration is not loose. The flanged design allows the nut to span a larger hole than standard nylon insert jam nuts while providing a more even bearing stress to clamping force ratio. Can be widely used in machinery industry, instrumentation, electronic products, garages, household appliances, furniture, ship assembly, etc. :
5.If you have any question about the product, feel free to contact the CNBTR Service and we will try our best to give you a satisfactory answer. :
Package Content:
20 x Nylon Insert Locking Nuts :
The unique MPN label on each inner package, which confirm it passed the quality inspection and it is genuine item sold from our shop. Please offer it to us when you need assistance. :

A vevők választása