Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
(1 Db), Fekete szénacél Fél Szál hatlapú Csavar Dió Kombináció Beállítása Megmunkáló Berendezések, Szerelvények, stb M16x140mm.

(1 Db), Fekete szénacél Fél Szál hatlapú Csavar Dió Kombináció Beállítása Megmunkáló Berendezések, Szerelvények, stb M16x140mm.

HUF 3506.40
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

✅Anyag : A csatlakozó fej cap csavar dió kombináció a szén-acél, amely a korrózió ellenálló, tartós ✅ KIALAKÍTÁS : Félig fogat meghosszabbított kulcsnyílású csavar, valamint dió kombináció, a szál tiszta, csúszásmentes, a széle lekerekített nélkül sorja. ✅Teljesítmény : Szén-acél csavarok a jó tömörítés ellenállás, könnyű telepíteni, nem deformálódik, ha a csatlakozás. ✅A SZÉLES körű ALKALMAZÁS : Alkalmas építészeti, közlekedési, elektronikus, dekoráció, hazai alkalmazások ,dekoráció, valamint más elektromos ipari termékek. ✅ Ha bármilyen kérdése van a termékről, kérjük, bátran forduljon hozzánk, s mi mindent megteszünk, hogy segítsen. ✅Anyag : A csatlakozó fej cap csavar dió kombináció a szén-acél, amely a korrózió ellenálló, tartós. ✅ KIALAKÍTÁS : Félig fogat meghosszabbított kulcsnyílású csavar, valamint dió kombináció, a szál tiszta, csúszásmentes, a széle lekerekített nélkül sorja. ✅Teljesítmény : Szén-acél csavarok a jó tömörítés ellenállás, könnyű telepíteni, nem deformálódik, ha a csatlakozás. ✅A SZÉLES körű ALKALMAZÁS : Alkalmas építészeti, közlekedési, elektronikus, dekoráció, hazai alkalmazások ,dekoráció, valamint más elektromos ipari termékek. ✅ Ha bármilyen kérdése van a termékről, kérjük, bátran forduljon hozzánk, s mi mindent megteszünk, hogy segítsen.Termék Leírás ✅Anyag : A csatlakozó fej cap csavar dió kombináció a szén-acél, amely a korrózió ellenálló, tartós. ✅ KIALAKÍTÁS : Félig fogat meghosszabbított kulcsnyílású csavar, valamint dió kombináció, a szál tiszta, csúszásmentes, a széle lekerekített nélkül sorja. ✅Teljesítmény : Szén-acél csavarok a jó tömörítés ellenállás, könnyű telepíteni, nem deformálódik, ha a csatlakozás. ✅A SZÉLES körű ALKALMAZÁS : Alkalmas építészeti, közlekedési, elektronikus, dekoráció, hazai alkalmazások ,dekoráció, valamint más elektromos ipari termékek. Mivel a különbség a különböző monitorok, a fotó nem feltétlenül tükrözik a tényleges színe a elemet.1, hogy a 3 mm-es tűrés megengedett, Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

További részletek

A vevők választása