Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
UV-E Nyomtató Tinta CMYKW Lakk UV Festékek, Közvetlen Nyomtatás A-B PET Fólia Tinta a SZEX Nyomtatás 32oz (1 L) / Palack (Cyan)

UV-E Nyomtató Tinta CMYKW Lakk UV Festékek, Közvetlen Nyomtatás A-B PET Fólia Tinta a SZEX Nyomtatás 32oz (1 L) / Palack (Cyan)

HUF 10710.00
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

Az UV-E a tinta fejlesztették ki, hogy a nyomtatás a-B PET fólia, kiváló teljesítményt 32oz (1 L) / Palack (Elérhető a C M Y K W Lakk szín).Magas szín sűrűség; Széles színskálát; Nagy tartósság; Azonnali száradás; Superior karcolás ellenállás.VOC ingyenes környezetbarát.Tárolás : hűvös, száraz helyen, hogy ne haladja meg a 75℉.Tartsa a fagytól.Ne tárolja a nyílt, jelöletlen, vagy rossz a címke.
– Tartsa távol a közvetlen napfényt.UV-E Nyomtató Tinta CMYKW Lakk UV Festékek, Közvetlen Nyomtatás A-B PET Fólia Az UV-E a tinta fejlesztették ki, hogy a nyomtatás a-B PET fólia, kiváló teljesítményt.FŐBB JELLEMZŐK >Magas szín sűrűség >Széles színskálát >Nagy tartósság >Azonnali száradás >VOC ingyenes környezetbarát >Superior karcolás ellenállás műszaki adatok : 32oz (1 L) / Palack (Elérhető a C M Y K W Lakk szín) jól Működik az Epson XP-600-i3200-A1 nyomtatófejek.Tárolás : Ne tároljuk hideg vagy magas hőmérsékletnek. – Tartsd hűvös, száraz helyen, hogy ne haladja meg a 75℉.Tartsa a fagytól.Ne tárolja a nyílt, jelöletlen, vagy rossz a címke. – Tartsa távol a közvetlen napfényt. – Kerülni kell a szembejutást/bőr távol tartani a gyerekeket.

További részletek

A vevők választása