Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Az alapszintű Számológép 8 Számjegyű Aranyos Office Asztali Számológép,Kettős Hatalom Labirintus Játék,Tanulás Ajándék Gyerekeknek(Bambusz)

Az alapszintű Számológép 8 Számjegyű Aranyos Office Asztali Számológép,Kettős Hatalom Labirintus Játék,Tanulás Ajándék Gyerekeknek(Bambusz)

HUF 0.33
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

★ A kis számológép készült kiváló minőségű bambusz, illetve akril, amely környezetbarát, tartós, szemet gyönyörködtető ★ Kettős tápegység (napelemes+ gomb cell) lehetővé teszi, hogy a tanulmányi munka, a folyamatos áramellátást. ★ Annak érdekében, hogy összekapcsolják a munka és a többi, a vissza a tudományos számológép célja, mint egy labirintus játék, hogy meg lehet pihenni, játszani a család szabad idő. ★ Ez is egy pocket calculator, alkalmas otthoni, iskolai, irodai használatra. ★ A kis számológép készült kiváló minőségű bambusz, illetve akril, amely környezetbarát, tartós, szemet gyönyörködtető. ★ Kettős tápegység (napelemes+ gomb cell) lehetővé teszi, hogy a tanulmányi munka, a folyamatos áramellátást. ★ Annak érdekében, hogy összekapcsolják a munka és a többi, a vissza a tudományos számológép célja, mint egy labirintus játék, hogy meg lehet pihenni, játszani a család szabad idő. ★ Ez is egy pocket calculator, alkalmas otthoni, iskolai, irodai használatra.Jellemzők : Egy szép ajándék választás : Ezek a nagy jelvény birtokosai alkalmas a barátok, a kollégák, a szülők, vagy valaki, aki sokat jelent felé, mint a jelen évforduló, Valentin-Nap, születésnap, stb., amelyek kifejezik a szeretet számukra, fokozza a kapcsolatok között.Pragmatikus tartozék : A függőleges név, kategória, átlátható, nem kell aggódnia, hogy nem látni a tetején, akkor tisztán látni a tartalmát a kártya belsejében, egy jó kiegészítő választék.Műszaki adatok : Anyaga : PVC Szín : átlátszó, fekete Méret : mint látható, a picture Package tartalmazza : 50 x Rögzítésre 50 x ID holders Notes : Kézi mérés, kérem, engedje meg, enyhe hibák méret.A színe lehet, hogy létezik egy kis különbség miatt eltérő képernyő jelenik meg.A termékek nem tartalmaznak kötelet, kérjük, hogy elkerüljék a tekergő.

További részletek

A vevők választása