EGY PILLANTÁSSAL 2023 Heti & Havi Tervező, Terv. Írni. Ne feledd, 5 x 8-1/4 -, Kis -, Zseb -, Keménytáblás, Fekete (706D1005)

EGY PILLANTÁSSAL 2023 Heti & Havi Tervező, Terv. Írni. Ne feledd, 5 x 8-1/4 -, Kis -, Zseb -, Keménytáblás, Fekete (706D1005)

HUF 885.60
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

ÉVBEN TERVEZI - Garantált, hogy tavaly egész évbenKis tervező kiterjed 12 hónap a január 2023 - December 2023. Nyomon követheti a fontos határidők, a különleges események vagy több tiszta szervezet.HETI & HAVI MEGTEKINTÉSEK - Tartsa találkozók, események rögzített a heti, illetve havi terjed.Extra megjegyzések számára emlékeztetők tartalmaz minden elterjedt.Oldalak intézkedés 5" x 8-1/4".MASSZÍV KIALAKÍTÁS - Vegye át a napot egy tervező tartja össze az egészet.Egy bungee bezárása, így minden biztonságos, míg a tartós fekete fedelét, valamint a tökéletes kötött design tovább oldalak a hely.KÜLÖNLEGES FUNKCIÓK - Bontsa ki a szervezeti képességek speciális oldalak.Extra oldalak közé egy redőzött zsebében, rendezvényszervezés oldalak, nyaralás listán, majd három év referencia-naptár.Garantált, hogy tavaly egész évben.Magabiztosan arca minden határidőt, különleges események, valamint több, a tiszta szervezet, szakmai stílus.Az EGY PILLANTÁSSAL Terv.Emlékszem, Heti, Havi Tervező kiterjed 12 hónap a január 2023 - December 2023. Tovább találkozók, események rögzített a heti, illetve havi terjed.Extra megjegyzések számára emlékeztetők tartalmaz minden elterjedt.Oldalak intézkedés 5" x 8-1/4".Vegye át a napot egy tervező tartja össze az egészet.Egy bungee bezárása, így minden biztonságos, míg a tartós fekete fedelét, valamint a tökéletes kötött design tovább oldalak a hely.Bontsa ki a szervezeti képességek speciális oldalak.Extra oldalak közé egy redőzött zsebében, rendezvényszervezés oldalak, nyaralás listán, majd 3 év referencia-naptár.ACCO Márkák cserélje ki EGY PILLANTÁSSAL tervező visszaadott egy éven belül a vásárlás napjától.Ez a garancia nem vonatkozik a sérülés miatt visszaélés vagy.Lépjen kapcsolatba ACCO Márkák Fogyasztói Ügyek az utasításokat.

További részletek

A vevők választása