Ugrás a felvételre 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Vászon Dobozokat Szervező szemhéjakkal Letter/Legal Méretű Többcélú Összecsukható Lóg Fájl Tárolási Szervező Fájl Tárolási Bin (1)

Vászon Dobozokat Szervező szemhéjakkal Letter/Legal Méretű Többcélú Összecsukható Lóg Fájl Tárolási Szervező Fájl Tárolási Bin (1)

HUF 3.33
 

Kérésre elérhető
Áruk mennyisége

[Vászon Szövet] A külső szövet magas minőségű vászon, szövet, ami tartós [TÖBBCÉLÚ SZÁMÁRA LETTER/LEGAL MÉRETŰ FÁJLOKAT] Ez a fájl a dobozban elfér mind a levél, mind a jogi méretű fájlokat.Rendezze a papírok, levelek, mappák, lóg a fájlokat a stílus a hordozható irattartó tároló doboz.A dobozok intézkedés 12" széles x 16. [HORDOZHATÓ KÖNNYEN] – a beépített fogantyúk tudod mozgatni a hordozható fájl doboz könnyen élvezi, hogy minden lényeges kéznél, amikor szükség; Gyakorlati kártya slot áll rendelkezésre. [ÖSSZECSUKHATÓ DESIGN] A fájlt tároló doboz összeomlik le egyszerűen a könnyebb tárolás, amikor nem használja. [SZUPER ERŐS KARTON] A beszúrt karton sűrűség karton, ami szuper szilárd. [Vászon Szövet] A külső szövet magas minőségű vászon, szövet, ami tartós. [TÖBBCÉLÚ SZÁMÁRA LETTER/LEGAL MÉRETŰ FÁJLOKAT] Ez a fájl a dobozban elfér mind a levél, mind a jogi méretű fájlokat.Rendezze a papírok, levelek, mappák, lóg a fájlokat a stílus a hordozható irattartó tároló doboz.A dobozok intézkedés 12" széles x 16. [HORDOZHATÓ KÖNNYEN] – a beépített fogantyúk tudod mozgatni a hordozható fájl doboz könnyen élvezi, hogy minden lényeges kéznél, amikor szükség; Gyakorlati kártya slot áll rendelkezésre. [ÖSSZECSUKHATÓ DESIGN] A fájlt tároló doboz összeomlik le egyszerűen a könnyebb tárolás, amikor nem használja. [SZUPER ERŐS KARTON] A beszúrt karton sűrűség karton, ami szuper szilárd.Vászon Dobozokat Szervező szemhéjakkal Letter/Legal Méretű Többcélú Összecsukható Lóg Fájl Tárolási Szervező Fájl Tárolási Bin (1 Csomag).

További részletek

A vevők választása